Icelandair business class (Saga Class)

Diskussion i 'Övriga nordiska flygbolag' startad av joelflight, 15 Juni 2014.

 1. joelflight

  joelflight Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej!
  Jag undrar om någon har nån uppfatning av Icelandairs bussinessclass kallat Sagaclass. Tänker på lounge, kabin, stolar, service, underhållningssystem, mat och dryck m.m. även ifal någon har info om premium economy kallat Economy comfort

  Tackasam för svar
   
 2. Aurora

  Aurora Guest

  Fløy de KEF-ARN i Mai.

  Loungen var fresh og fin, tror de er ferdig å pusse den opp nå også (?). Det var ingen støy relatert til utbyggingen, kun en del som var avgrenset. Litt lite utvalg av mat og drikke, men av det som var der var det godt. Farlig god sjokolademousse der.

  Selve kabinen er av en litt eldre sort, men setene er gode og behagelige allikevel. Underhållningssystemet er vanvittig bra, de har det beste inflight-map-systemet jeg har sett og godt utvalg filmer osv. Veldig bra touch-skjerm.

  Maten er det beste synes jeg, det er den beste maten jeg har fått ombord i et fly. Har flydd Lufthansa og Swiss på business class, men saga class måltidet til icelandair troner lett over det. Høy kvalitet. God øl.

  Vi hadde hele saga-kabinen for oss selv så servicen var helt upåklagelig - men det er kanskje ikke representativt for alle flights ;) he he he.
   
 3. Aurora

  Aurora Guest

  [​IMG]

  [​IMG]

  :)
   
  2 personer gillar detta.
 4. Jacob

  Jacob Medlem

 5. Traveller

  Traveller Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Icelandair skall ha bytt ut alla sina Sagaclass till nya stolar. Flög med dom i den gamla uppsättningen för två år sedan och det var helt kass. Men, så flög jag igen och då i den nya uppsättningen. Riktigt bra med breda stolar, god mat och Service. Precis som Aurora säger så är SagaClass loungen på Keflavijk supertrevlig. Stor, öppen med bra innehåll. Tidigare fick man även Eurobonuspoäng genom ett samarbete IcelandAir hade med SAS men endast då man flög just SagaClass. Men, det samarbetet försvann för några år sedan tyvärr.
   
 6. joelflight

  joelflight Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tack så mycket för svaren!
   
 7. Mattias Edstrom

  Mattias Edstrom Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Sist jag flög med Icelandair hade de ett sammarbete med Finnair plus så vill du inte kreditera dina flygningar till Saga Club kan du alltid regga ditt Finnairkort (om du har ett sådant) och samla poäng på den vägen.
   
 8. joelflight

  joelflight Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tack så mycket för tipset!
   
 9. simon_says91

  simon_says91 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Om dom fortfarande har kvar sina gamla recliner stolar och skriver "Luxurious business class seats" måste dom va bra på att skämta....

  Saga Class enbart värt att boka om du flyger riktigt långt. Annars är premium eco på Icelandair tillräckligt för dom pengarna.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×