Hyra lite sportigare bil i Stockholm?

Diskussion i 'Hyrbilar' startad av Morgan, 28 April 2016.

 1. Morgan

  Morgan Medlem

  Är inte ett dugg bilintresserad själv men ska besöka en sjuk bekant som är. Ska ändå hyra bil och tänkte att istället för att komma dit med en Skoda Fabia eller Renault Captur så kanske jag ska hyra något roligare för att muntra upp, som vi kan åka runt lite i.

  Tänker mig inte riktig sportbil typ Lamborghini, den här tråden ska inte fortsätta med att någon postar en länk "här kraschar Morgan sjumiljonersbilen rakt in i mataffären"

  Tänker mig istället typ Tesla, Porsche Panamera eller liknande. Europcar hade tidigare Porscheuthyrning i Sverige men verkar inte ha det längre? Sixt har väl även skojigare bilar, men vad är prisvärt skoj som ändå är lättkört? Sixt verkar ha Tesla i Lund och Göteborg men tyvärr inte Stockholm som jag utgår från. Vi kommer köra på vanliga vägar så har inte nytta av högre toppfart än Fabian, men acceleration, väghållning, motorljud och sånt kanske är kul för de som gillar bilar (?)

  Någon med tips på firma att kontakta/hyrbil att leta efter? För att det inte ska bli allt för dyrt är min tanke max typ 4000 kr inklusive c:a 50 mil (+ bränsle)
   
  nollbit gillar detta.
 2. FF#1

  FF#1 Medlem

  Ort:
  Luleå
  Land:
  Sverige Sverige
  Vet att Hertz, Europcar mm brukar ha sportbilar. Hittar dock inte dessa nu?

  Brukar Hyra av Sixt, de har "vanliga" bilar som är rätt intressanta. Typ BMW, M135, 335, M4, Merca AMG och liknade som är nått "snäpp" under riktiga superbilar.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×