Hyatt halverar antalet nätter som krävs för status 2021

Diskussion i 'Övriga hotellkedjor' startad av Glenn E, 4 Januari 2021.

 1. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bra tips! Hade tänkt spara dem till en resa till Japan, men om landet inte hinner öppna under nästa år så kan Europa bli aktuellt.
   
 2. SSA

  SSA Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har i min jakt på Globalist bott snart 30 nätter och har testat alla tre Story / JdV hotell i Sverige. Har ni några funderingar så är det bara fråga.

  PS: Story i Malmö är ett väldigt fint hotell som ligger väldigt bra till med slående utsikt men dessvärre har de aktivt valt att inte servera bacon till frukost. Äggröra finns men ingen bacon.

  Korven till frukosten verkar vara någon form av kycklingkorv så först tänkte jag att man inte serverar något från grisen men sen såg jag skinka och där sprack den teorin.

  Så lite oklart varför just detta Story valt att inte ha bacon till frukosten när t.ex hotellet i Sundbyberg erbjuder det.
   
  Diamond-in-the-ruff gillar detta.
 3. MrC

  MrC Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har tagit en liknande väg mot Globalist, snart 30 nätter samtliga på Story Hotel i Malmö. Fint hotell och mycket bra bemötande och service enligt mig, jämför då mycket med Radisson i Malmö där jag bor mycket .

  Däremot har jag inte varit så imponerad av frukosten, vet att de håller på och förändrar den men personligen tycker jag att utbudet har varit för dåligt.
   
 4. SSA

  SSA Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, nu är jag ingen person som måste ha en lyxfrukost. Lite yoghurt, en macka o lite kaffe/juice duger egentligen men att bacon saknas är ett klart minus i min bok och utbudet är som du säger inte perfekt och kan såklart förbättras en aning.

  Annars gillar jag Story Malmö och jag tyckte även restaurangen på taket, Kasai var riktigt bra trots ganska dåliga betyg på webben. Många verkar gnälla på servicenivån och visst, den går ner ju fler som fylls på i lokalen men vi valde ofta en tidig tid på grund av detta och hade utmärkt service i stort sett hela tiden. Maten var god och utsikten är svårslagen.

  Hade önskat två stolar på rummet bara, speciellt när man bokat Twin. Det är något jag saknade lite men annars var det mesta bra.

  Har redan bokat in ytterligare ett besök på detta hotell nästa månad då läget är toppen, nära till centralen etc.

  Även ganska bra värde för 5.000 poäng per natt, speciellt när cash rate kan och ofta överstiger 1.600-1.700kr.

  Jag har några nätter kvar innan Globalist men snart så står även jag på 30. Ska bli kul!
   
  Last edited: 9 Augusti 2021
 5. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bokat 4 nätter på Grand Hyatt Athen och tre nätter på Andaz Vienna Am Belvedere i oktober på Healthcare Friends&Family rate. Mycket prisvärt €90 respektive €123 per natt. Håller tummarna att resan blir av, såvida inte Grekland och Österrike bestämmer sig för att gå in i total och fullständig lockdown igen. Fattas ytterligare fem nätter utöver dessa för att komma upp i 60 nätter för att bli full Globalist. 4 Suite Upgrades, frinatt på kategori 1-7 och tillgång till Hyatt Concierge.
   
 6. LSH

  LSH Medlem

  Ort:
  Kalmar
  Land:
  Sverige Sverige
  Är det någon skillnad på globalist (30 nätter 2021) och det du kallar "full globalist"?
   
 7. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Som full Globalist (60 nätter) får du 4 suite upgrade vouchers, tillgång till en egen concierge och en frinatt kategori 1-7. Ingen enormt stor skillnad, men frinatten och suite upgrades värderar jag ganska högt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×