Hvilket program skal man kreditere Qatar flights

Diskussion i 'Oneworld' startad av Nilss1, 28 Juni 2016.

 1. Nilss1

  Nilss1 Ny medlem

  Land:
  Norge Norge
  Har en Qatar flight i Business (R) som vil gi ca. 16000 miles. Hvilket frequent flier program er det beste å kreditere disse til? Står mellom AAdvantage, British Airways Executive club eller AirBerlin Topbonus. Tenker da ikke status, men beste redemption muligheter.
   
 2. Insomnia4u

  Insomnia4u Medlem

  Ort:
  Norway
  Land:
  Norge Norge
  British Airways Avios intra-asia er ofte en god deal. Etter at American Airlines devaluerte programmet sitt er det ikke helt det store, med mindre du har amerikanske kredittkort med høy bonus. AirBerlin kjenner jeg ikke så godt selv om jeg har fuskegull der, men Qatar Airways bør i allefall være helt uaktuell siden de fleste rapporterer over dårlig service og nesten umulig å få redemtion.
   
 3. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Den stora frågan är hur mycket mer du tänker dig att flyga. Om det bara är en enda resa du tänker göra så är det rätt knepigt att föreslå var du ska kreditera eftersom det inte blir speciellt mycket miles att använda i något program.
   
  Dr. Miles gillar detta.
 4. Kör BAEC eftersom att deras bonusrese-bokning är smidigast. 16000 poäng räcker till minst en t&r Stockholm-Berlin med Air Berlin bokad hos British Airways. Trevlig resa!
   
  Last edited: 28 Juni 2016
 5. Nilss1

  Nilss1 Ny medlem

  Land:
  Norge Norge
  Takk for det. Når det gjelder antall reiser med Qatar så kan det jo fort bli noen med de Business class prisene de har til tider. Skal se på British Airways.
   
 6. Kolla dock noga vilket intjäningsår du har på BAEC om du redan är medlem där. Annars, starta kontot precis innan första resan så att du får så mycket tid som möjligt att tjäna in tiers på.
   
  Insomnia4u gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×