Hotelltips i Chicago?

Diskussion i 'Hotell' startad av Igorius, 12 Juli 2012.

 1. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Gott folk,

  Kommer tillbringa 6 nätter i Chicago i september, och letar just efter passande boende till en rimlig penning (max $200-300 per natt för dubbelrum). Då jag gärna samlar lite HHonors points har jag sneglat lite på the Drake Hotel (ser klassiskt och trevligt ut för fr. $219/natt). Någon som har erfarenhet av detta, eller tips på andra hotell?

  Tack på förhand!
   
 2. mha321

  mha321 Medlem

  Sitter precis själv och väljer mellan Drake och Westin Michigan Avenue... Lutar också åt Drake, då jag hade en usel erfarenhet på Westin för ett år sedan. Men har inte provate Drake själv, så skulle också uppskatta info från någon som har gjort det...
   
  1 person likes this.
 3. Personligen gillar jag Palmer house. Ligger rätt, bra rum om du ser till att skippa standard och en fantastisk frukost som du ska se till att den är inkluderad. Priset för att köpa till var senast någonstans runt $60-70 och det var den inte värd om man betalar med egna skattade pengar.. Det ar väl här Hilton Hotels startade...
   
  jerixon gillar detta.
 4. Bryant

  Bryant Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag åker dit om en vecka och jag funderade på Drake eller Radisson. Drake ligger bra till längst norrut på Michigan ave. Det blev dock inget av dessa hotell. Jag bokade Sofitel watertower. Återkommer om det var ett bra val eller inte :)
   
 5. Najk

  Najk Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Conrad Chicago! Bodde där förra året. Du får hiltonpoäng och ett trevligt hotell som ligger på plats 6 på tripadvisor. Läget är kanon precis vid Michigan ave. Rummen var riktigt fräscha och hade Bose surroundsystem :) skön takbar hade de med som serverade god champagne på glas!
   
 6. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack för förslag - ska se om jag kan hitta något rimligt pris på Conrad och/eller Palmer House. 6 nätter möjliggör ju också ett par hotellbyten - fler stays!
   
 7. mha321

  mha321 Medlem

  Palmer House ligger tyvärr lite för långt bort från där jag behöver vara. Har besökt det utan att bo där tidigare, och det såg klart bra ut!

  Conrad var lite väl mycket dyrare eftersom de bara hade standardpriser när jag ska dit i september. Får bli Drake för mig ändå...
   
 8. Igorius

  Igorius Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Slog nyss till på Drake jag också, väl höga standardpriser för de andra två. För att slippa undan "non-refundable"-träsket fick det bli ett "romance package" med sparkling wine och American breakfast för två - jippie.
   
  Knucket gillar detta.
 9. Ser att det är en gammal tråd men frågan kanske dyker upp igen. Jag kan rekommendera både Fairmont och Radisson Blu har även bott på Palmer House som är ett bra hotell, ligger dock en aning sämre till än Fairmont och Radisson tycker jag.
   
 10. flybob

  flybob Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Gillar man roof top bars så är både TheWit (DoubleTree Hilton) och Dana Hotel bra. Tämligen rimligt prissatta dessutom.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×