Senaste nytt

Hotell i Las Vegas 2-5 juli - tips?

Vill du hålla dig till bw och Hilton och rimliga priser så år det casino royale - slitet men med stans bästa läge (kylskåp på rummet stort plus), Tropicana betydligt bättre standard men med resort fees och ingen gratis frukost. Behöver ni inte gångavstånd till saker så finns även Hampton inn Tropicana - men då är det bara gångavstånd tiłl in and out Burgers, vilket i och för sig inte är det sämsta
 

SNIFF

Medlem
Där ser man... var 99% säker på att det bara fanns i Kalifornien.

Bra att veta. Då kanske det är värt att trotsa värmen ändå! ;)

upload_2016-1-19_19-32-5.png
 

Maja

Medlem
Ni som har bott på Elara tidigare, hur har det fungerat med gratis frukost? Tänker på att det står i villkoren att man som HHD får +1, men jag har ju såväl maken som dottern med mig. Betalar jag får dottern? Pris? Eller får inte barn komma in i loungen alls? Många frågor som snurrar i huvudet när denna mastodontresa ska planeras.
 

Brandten

Medlem
Lite OT men på tal om frukost. Vi bodde på PH där frukost var inkluderat... Vilket visade sig vara en 18USD voucher /pers på Starbucks. Lång kö varje morgon och 18 dollar på Starbucks ger dig endast en kaffe, bagel och juice. Det du handlar över detta belopp sätter de på rummet.
 

Johanna

Medlem
Se till att välja ett hotell med bra pool. Det är varmt man vill mest ligga vid poolen på dagen om man inte är inomhus i AC. Jag älskar värme men tyckte det var varmt i juli. Värst var det när det blåste. Trodde det skulle svalka men det var som om någon stod med fönen på varmaste och blåste i ansiktet. Men jag älskar Vegas ändå. Man kan bo väldigt billigt men då ska man inte vara där på helger.
 
Toppen