Senaste nytt

Hotell i Las Vegas 2-5 juli - tips?

cnord

Medlem
Hilton Elara anbefales. Med HH gold eller diamond er de flinke og gi rom høyt oppe med bra utsikt. Basseng har de også. Parkeringshus vegg i vegg som er gratis(de fleste casino har vel det da). Ellers fin plassering midt på the strip. Vi hadde 2 bedroom suite en av gangene vi bodde der , men er vel nesten samme pris for 2x 1 bedroom suite som 1x 2bedroom suite :)
 

SNIFF

Medlem
@cnord bifalles.

Citerar mig själv:
SNIFF skrev:
Tänk på att det är
ÄCKLIGT JOBBIGT VARMT
i Las Vegas i juli

Var 46°C när jag var där 2/7-2015. Kan verkligen inte understryka det nog. Jag höll på att börja gråta när jag gick av planet... fick flashbacks till när jag bodde i USA och dess inlandsklimat på sommaren. o_O

Stirra dig inte blind på ett hotell med fem stjärnor, det kan vara coolt men det är sällan värt pengarna man lägger på ett OK rum på Aria eller så när man kunde lagt samma summa på något med fyra stjärnor och då få ett riktigt schysst rum.

Bo på ett hotell som har gratis vattenflaskor i loungen eller något liknande.
Du kommer behöva det.
Samt ta med en keps!
 

AABack2ARN

Medlem
Äh SÅÅÅÅ varmt är det inte eftersom det är så torr luft. Var ute och sprang i Phoenix i 45 graders värme mitt i juli. Visst är det jobbigt och man känner inte riktigt hur mycket vätska man blir av med men det är uthärdligt jämfört med 30 grader varmt och riktigt fuktig värme. Drick mycket och ofta är dock otroligt viktigt.
 

Delayed

Medlem
MGM Grand. Grymt poolområde med river pool där barn kan flyta runt i stora badringar. Skall själv dit i sommar, i mitten av juli, med min åttaåring.
Även om man bor på The Signature at MGM Grand (Signature Towers) har man tillgång till MGM Grands stora poolområde. Dessutom har varje torn ett eget mindre poolområde som kan vara lugnare om man föredrar det.
 

gdaily

Medlem
Ok, Cirkus Cirkus är ett jälva skithotell, men det är snuskigt billigt och det är riktigt bra nöjesmässigt för en sjuåring med karuseller, berg&dalbanor och annat skoj. Hur poolen är vet jag inte, men ungen kommer älska nöjesfältet i alla fall. Och billigt är det också som sagt.

24715_139_z.jpg
 
Last edited:

Vaniljvodka

Medlem
Jag älskar sommarvärmen i Vegas (eller i Dubai). Hellre 40 grader än 25 om jag är på solsemester. Visst, det lämpar sig inte för så mycket promenerande men jag vill ändå mest ligga vid poolen och kan man svalka sig då och då så tycker jag det funkar att svettas floder.
 
Toppen