Hotell i Las Vegas 2-5 juli - tips?

Diskussion i 'Övriga hotellkedjor' startad av Maja, 17 Januari 2016.

 1. Maja

  Maja Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Försöker planera sommarens resa i USA och vi blir troligen borta en månad med en massa stopp längs med vägen. Som det ser ut nu så blir det en hel del Best Western (finns inga Hilton i närheten av t.ex. Yellowstone National Park t.ex.).

  Funderar på om vi ska tillbringa 4th of July i Vegas. Erfarenhet någon? Helt knökat och kaos? Eller häftiga fyrverkerier och en rolig helg?

  Behöver tips på bra boende för 2 vuxna och dottern (7 år), önskar pool. Har HH Diamond och BW Diamond. Vet att när vi var där sist (innan dottern var född) så bodde vi utanför The Strip.

  Tips på boende i LA (kommer besöka Universal Studios, Hollywood, Santa Monica) och SF mottages också tacksamt. SF troligen 15-16/6 + 11-13/7 och LA 5-8/7. Behöver tillgång till p-plats på alla ställen!

  Tack på förhand! :)
   
  Last edited: 17 Januari 2016
 2. Anonymous

  Anonymous Medlem

  Las Vegas: Cesar Palace, The Laurel Collection bodde vi på. Det var väldigt stora rum med både soffa och jacuzzi. Dessa rum hade en egen incheckningsreception på hotellet. Fina pooler! I SF kan Fairmont rekommenderas varmt.
   
 3. Andreas Eriksson

  Andreas Eriksson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tänk på att det är WSOP dessa datum, inte Main Event men mycket andra turneringar och kval så hade jag inte varit intresserad av poker hade jag valt andra datum men det går ju såklart att vistas i Vegas ändå. Risk för att det kan bli riktigt varmt denna årstid ute i öken så att ni vet. :)
   
  Last edited: 17 Januari 2016
 4. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det tror jag kvittar - det är alltid något på gång i Vegas. Och WSOP är pluttigt jämfört med tex CES och en del andra stora events.

  OT: En anledning att stora företag (som tex Google) ofta har events i Vegas är just att det är så enormt. Trots att ett företag bokar upp flera tusen hotellrum ett par dagar så är det inget som allmänheten känner till något om och de försvinner i mängden och kan vara rätt anonyma..
   
  JohanA, Crille81, Andreas Eriksson och 2 andra gillar detta.
 5. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Exakt. I den här artikeln snackas det om 169 100 hotellrum (och den är från 2013).

  Top Ten U.S. Cities by Hotel Rooms - Loyalty Traveler
   
  agehall gillar detta.
 6. Maja

  Maja Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  WSOP struntar vi fullständigt i. Kommer inte komma in på något casion iom att dottern bara är 7 år. Vet om att det kan bli rejält varmt, har varit där i juni/juli tidigare, men när vi kan åka är starkt begränsat pga mitt jobb (lärare) så det är bara att gilla läget.

  Fler hotelltips?

  @Anonymous Tyvärr så hamnar nog Caesars Palace lite utanför vår tänkta budget denna gång.

  OT: Kan dock säga att det märktes när Google hade ett av sina event i SF när jag var där... ;)
   
 7. dgp

  dgp Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  MGM Grand. Grymt poolområde med river pool där barn kan flyta runt i stora badringar. Skall själv dit i sommar, i mitten av juli, med min åttaåring.

  Grand Pool Complex
   
  Maja gillar detta.
 8. Cliff

  Cliff Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kan varmt rekommendera Hilton Elara, grand vacations. Brukar välja 1 bedroom suite with king bed och sofabed, vi är två vuxna och två barn 2 och 10 år. Rummen är stora och har jacuzzi och tvättmaskin samt ett fullutrustat kök. Så som Dimond brukar vi alltid bli uppgraderade och utsikten mot the strip är riktigt fin om man kommer på de översta våningarna.

  Priserna är helt ok, har bokat 7-12/7 för 169 dollar natten. Hotellets pool är helt ok även om det inte är något äventyrsbad…. Hotellet sitter även ihop med en stor shoppinggalleria så om det blir för varmt slipper man gå ut för att hitta något att göra.
   
  Bridgeman och Maja gillar detta.
 9. Andreas Eriksson

  Andreas Eriksson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hilton Elara som nämnts, slipper ni dyra resort fees dessutom och ligger bra till. Dock undrar jag varför man åker till Vegas i flera dagar med ett barn på 7 år men finns väl alltid nåt man kan göra antar jag som även barn tycker är roligt.

  Fast rent krasst känns ju Vegas rätt trist om man inte är ute efter att spela, enligt mig då men det verkar ju som ni ska besöka en hel del annat så det blir nog bra.

  Trevlig semester. :)
   
  Brandten gillar detta.
 10. Elberto

  Elberto Medlem

  Ort:
  Norrtälje
  Land:
  Sverige Sverige
  Hotel 32 : ROOMS

  Limo pickup, VIP treatment, lounge...
  Gigantisk "rum" med 3 TV, m.m.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×