Hotell/Apartment i Nerja för barnfamilj som är på besök för första gången.

Diskussion i 'Resmål & visum' startad av Volatyle, 6 April 2016.

 1. Volatyle

  Volatyle Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej,

  Nerja har ju på senare år blivit extremt poppis, inte minst för svenskar att permanentbo. Jag tänker att någon/några på forumet här kanske både bott och har rest mycket till just Nerja och tänkte höra om rekommendation för hotell/apartment.

  Vi är 2 vuxna, en tre-åring samt en ettåring som vill spendera en dryg vecka i sommar. Pool är i princip ett krav, men i övrigt skulle vi uppskatta närhet till restaurangstråk och naturligtvis även hav. Pris är (som sig bör för barnfamiljer) också naturligtvis relevant. Både hotell och "lägenhetshotell" är intressant, naturligtvis är hotell att föredra just för att kunna slippa böka med frukost.

  Tips och idéer mottages med stor tacksamhet!

  Vol
   
 2. Ursäkta för jag frågar men var ligger Nerja? Det låter inte som ett vanligt resmål som Phuket eller Kanarieöarna.
   
 3. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Öster om Malaga på Costa del Sol. Jag har varit där på besök ett par gånger. Har dock alltid hyrt längre västerut (Marbella, Fuengirola, Benalmadena).
   
  Dr. Miles gillar detta.
 4. Volatyle

  Volatyle Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kanske är ute och cyklar (jag har ju som nämnt inte varit där tidigare) men jag har fått för mig att det är oerhört poppis resmål (inser nu att det är ganska subjektivt..), framförallt med anledning av att det är (så vitt jag vet) det enda stället på costa del sol som är hyfsat 'bevarat' på grund av Nerjas restriktiva bygglovspolicy om att man högst får bygga 2 våningar... Har varit på andra ställen i costa del sol men aldrig riktigt gillat det på grund av den extrema exploateringen, vädret däremot kan man ju inte klaga på - så Nerja ska bli oerhört spännande att få prova på.
   
 5. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Du har rätt.

  Spanien i allmänhet och Costa del Sol i synnerhet är ju mycket populärt bland svenskar. Garanterat fler svenskar där än i Phuket.
   
 6. Aha, dåså. Om du hade sagt Costa del Sol hade jag förstått.
  Nerja är ungefär som att säga Solna till en japan. :)
   
  Volatyle gillar detta.
 7. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag har varit där förra påsken. Det är en liten och charmig liten stad med gångavstånd till det allt i själva "staden". Jag bodde i en väns lägenhet men det fanns ett antal hotell omkring. Spanade in Parador de Nerja och Villa Flamenca – Official Web

  Det första nära vattnet och tror de har pool. Det andra en bit upp men helt klart gångavstånd till beachen och det har också pool. Det finns en trevlig restaurang nära och närköp där man kan handla allt man behöver. Sen är det också gångavstånd till centrum där fler restauranger är. Med gångavstånd menar jag några minuter.
   
  Volatyle gillar detta.
 8. Volatyle

  Volatyle Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Tack, ja parador de Nerja såg jag med, men 2400 per natt var lite över vår budget :). Ska spana in det andra! Vi hade väl tänkt lägga nånstans 5-8k för nån vecka.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×