Senaste nytt

Hotel i Georgetown eller ska man boka mer "centralt" i Washington D.C?

dgp

Medlem
Skulle kunna rekommendera Residence Inn (Marriott), DC/Capitol. Ligger på E-street, strax söder om The Mall och många museum. Speciellt nära National Air and Space museum. Ganska bra om du reser som familj, stora rum/sviter med pentry. Liten pool.
Korta promenader till Metro, L´Enfant Plaza eller Federal Center.
Familjen bodde fem nätter i våras och vi var ganska nöjda. Amerikansk ”sockerfrukost” ingår. Besöket förgylldes av att vi mötte ”Buzz” Aldrin i lobbyn (NASA har ett kontor tvärs över gatan).
 

Attachments

  • buzz.jpg
    buzz.jpg
    55,3 KB · Visningar: 339

HenrikT

Medlem
Klart du ska bo i Georgetown! Helt klart bättre än att bo i de mer centrala delarna. Det är en lagom promenad enligt mig att nå sevärdheterna.
 
Det beror som många skrivit lite på vad du vill göra och om du varit där förut. Jag har bott där ett tag och föredrar Adams Morgan framför Georgetown. Däremot Georgetown framför de centrala delarna.
 

Direktorn

Medlem
Bor sista natten i Georgetown nu innan vi åker hem till Sverige igen. Trivdes mycket bra i Georgetown som känns mycket säkert att promenera runt i även på kvällarna. Finns även många restauranger i området. Från början kändes Georgetown lite offside men vi har tagit tunnelbanan in till sevärdheterna på dagarna vilket fungerar bra. Vi har bott på Fairmont som var mycket vackert och trevligt.
 

ulagun

Medlem
Ställde liknande fråga för ett tag sedan inför "turisbesök" början av juni.
Flera här på BC rekommenderad Darcy Curio collection by Hilton. Vilket vi även bokade.
Ska tilläggas att hotellpriserna i juni var avsevärt högre än de är i februari. (I stort sett ingenting under 200 USD + alla eländiga skatter m.m som tillkommer)
 
Toppen