Hilton eller Conrad hotell i Istanbul - tips?

Diskussion i 'Hilton Worldwide & Honors' startad av Dreamliner, 23 Oktober 2012.

 1. Någon som har bott på något av Hiltonhotellen i Istanbul som kan dela med sig av erfarenheter?
   
 2. PYRZ

  PYRZ Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bodde på Conrad Istanbul nu i somras. De hade kampanj då det var renovering så det var väldigt bra pris (halva hotellet var avstängd pga renoveringen) Bodde högre upp med härlig utsikt mot Bosporen men rummen kändes väldigt slitna. De nya rummen däremot såg mycket bra ut, iaf på katalogen :)

  Annars väldigt bra service och god mat. Suverän terass.
   
 3. micsjo

  micsjo Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Conrad är bra. Bo gärna i executive-rum, loungen och terassen där är riktigt bra. Liksom frukosten där också. Det ligger bra till också. Conrad är bättre om man ska till Istanbul och jobba - det är mer business.

  Ännu bättre till ligger stora Hilton Istanbul. Trevlig pool också, ett av få stora hotell i stan som har vettig pool. Executive rum ger dig kanonutsikt över Bosporen också. Executive loungen har bra frukost också och är ganska stor. Ett gammalt "klassiskt" Hilton-hotell är det också så det är snyggt (om man nu gillar sådan arkitektur). Hilton Istanbul är bättre när man ska bo privat och njuta lite av sin hotellvistelse.

  Undvik Hilton ParkSA. Bo hellre på en annan kedja då.
   
 4. Hilton Istanbul Executive är bokat. Tack för tipset.

  Jag har inte fått ett guldkort hemskickat men i min profil är jag guld med 17 000p kvar för att hålla Guld för 2013, så jag vet inte giltighetstid på mitt Guldmedlemskap men det verkar vara bara 2012.
   
 5. Ska dit med ett gäng en tur i februari om totalt 18 nätter. Är Hilton Parksa så illa för kostnaden är rimlig. Tänkte mig att dra in lite poäng eftersom jag betalar allt.
   
 6. micsjo

  micsjo Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Inget fel på H. Park SA. Bara inte alls standard som stora Hilton eller Conrad. Är man bara inställd på det och inte förväntar sig något extra eller faciliteter är det ok. 18 nätter blir några poäng ändå om man vill stanna i "familjen".
   
 7. Tack för info, det är som du förstår poängen som lockar. Har du erfarenhet av Executive lounchen? Jag är tveksam då det är ca 1000kr extra per natt.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×