Hertz President's Circle frågor och funderingar

Diskussion i 'Hyrbilar' startad av FFlash, 8 Mars 2017.

 1. Erik M

  Erik M Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Hänger inte med. Vad menas med att de ”fanns” i dessa statusnivåer? Vilken status har du?
  Jag har PC, har bokat en ”Standard Elite Crossover Grupp Z4 RGDR
  (Z4)Rover Discovery/InfinitiQX60 eller motsvarande”
  Jag trodde jag kunde hoppas på GRATIS uppgradering ... ?
   
 2. JohnR

  JohnR Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  I USA, på det uthyrningsstationer som har Ultimate Choice, så fungerar det så att om du bokar en bil i klass C eller bättre, så går du ut till Parkeringsgaraget.

  I parkeringsgaraget finns det tre "avdelningar", en för gold, en för 5 star, en för presidents circle. Baserat på din nivå kan du välja en bil i dessa avdelningar.

  Om du har bokat enligt ovan är min erfarenhet att du kommer få exakt vad du bokat, dvs en Infinity QX60. När jag bokat specialbilar, eller större Suvar har jag inte blivit uppgraderad. Jag tror även det står i T/C att garanterad uppgradering är maximalt till Full-size (dvs typ en mondeo) om man bokat lägst compact.
   
  Brandforce och Erik M gillar detta.
 3. samet

  samet Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Vart skickade du för den matchningen? Har letat efter någon matchning mot Hertz utan att finna. Men är Avis PC så vore ju fint om det funkade.
   
 4. Gus

  Gus Medlem

  Chansningen gick hem :).

  Jag fick en Volvo V60, cross country med 4-hjulsdrift! Väldigt nöjd med Hertz Odenplan! Först fick jag en V40 men jag frågade snällt om jag som president's circle kunde få något större och då fick jag en V60 :). Jag betalade 1200 för den mystiska bilen i 4 dagar, skulle jag bokat en stationsvagn skulle det ha kostat över 2000 kr så jag är mycket nöjd!

  Jag frågade om 4 timmar grace period och de sa att alla deras kunder kunde lämna några timmar sent, det var ingen fara så länge man hörde av sig! Vi badade i Borlänge på vägen hem från Sälen så vi lämnade bilen 3.5 timme sent vilket gick bra :).

  När jag hade kört i 400 meter efter att ha hämtat ut bilen så försvann en "plupp" på bensinmätaren. Jag ringde stationen och påpekade detta varvid de sa att jag kunde lämna tillbaka bilen halvfull :). Som sagt, extremt kundvänlig Hertzstation!

  20190404_134228.jpg
   
  Nikje, FF#1, Robert flysas och 2 andra gillar detta.
 5. FrontX

  FrontX Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Tycker generellt att Hertz gått ner sig senaste åren/året. Ialla fall i Sverige.
  Bilarna är sämre utrustade (även de som ska vara lite bättre) och servicen är medioker, framförallt om man har någon form av status.
  Begär liksom inte röda mattan när man som PC-medlem kommer, men lite mer action vid upphämtning hade ju inte skadat, och även om det kontor man hyr på inte ingår i "garanterad uppgradering" så kan man ju tycka att de kunde försöka bry sig lite. Sen vet jag inte riktigt när chans till upgrade är störst, vid kort eller långhyra?. alltså weekend vs veckohyra. Någon som har erfarenhet?
  inte ens om man bokar från Prestige så är bilen mkt att skryta med. En XC90 D4 momentum tycker inte jag är värd mer än det dubbla mot en V90 CC liksom
   
 6. Lånar tråden lite och undrar om inte någon kan skapa en samlingssida för statusmatchningar? Tänker en som innehåller samtliga statusmatchningar möjliga från Eurobonus på första sidan. Sedan kan man uppdatera första sidan med senaste infon.
   
 7. Tonton

  Tonton Medlem

  Statusmatcher.com är annars en bra sida att kika på.
   
  Brandforce gillar detta.
 8. Tack, den var klockren!
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×