Hawaii - En tokig tråd för den som är såld på Hawaii only

Diskussion i 'Resmål & visum' startad av Bamsefar, 25 Februari 2014.

 1. henkedio

  henkedio Medlem

  Ort:
  Malmö
  Poolen var öppen nu i juni åtminstone, områdets egna restaurang är bra. Framförallt drinkarna.
   
 2. AABack2ARN

  AABack2ARN Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Bra att veta. Jag gillade området. Visst det är många lägenheter/hus men de har lyckats bygga området så att man inte riktigt fattar hur många hus det är. Stora lummiga träd och oregelbundet placerade huskroppar gör dessutom att insynen minimeras.
   
 3. Johan_G

  Johan_G Medlem

  Ort:
  NYO
  Land:
  Sverige Sverige
  Vi har 10 dagar på Oahu inom den närmsta framtiden, finns det någon aktivitet eller sevärdhet som man absolut inte får missa när man är där? Vi ska bo hos och hänga med locals så vi misstänker att vi kommer att få miljoner med tips på saker att göra så frågan är hur man ska prioritera.
   
 4. Charlie D

  Charlie D Medlem

  Vi är en familj med 3 små barn (4,2,1) och ska vara i Waikiki i 6 dagar. Vi står i valet och kvalet om vi ska bo på Royal Hawaiian eller Sheraton Waikiki. Är SPG Platinum och bor för poäng så priset är oviktigt i sammanhanget. Någon som har erfarenheter av dessa hotell?
   
 5. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

  Vi bodde på Sheraton Waikiki, Club Floor, så man fick tillgång till Club Loungen högst upp till frukost (helt okej!) och tilltugg (nästan middag!) högst upp med vidunderlig utsikt. Vi trivdes mycket bra där, och skulle utan tvekan välja samma hotel en gång till. Jag tror det finns någon bild tidigare i tråden från detta hotel som jag tagit. Och då du är SPG Platinum så borde du väl ha tillträde till Loungen även om Ni inte bor på Club Floor?

  Vi gillade också de "bean bags" som placerades i infinity poolen - men där får inte barnen vara om jag minns rätt. Skönt att flyta omkring på dessa påsar i alla fall.

  Btw man kan välja rum med utsikt mot havet eller mot Dimond Head - jag skulle rekommendera havet för då kan man se sköldpaddorna simma i vattnet - något som inte går om man väljer Diamond Head (som för övrigt kostar mera - även om just du inte verkar känslig på just detta).
   
  Charlie D gillar detta.
 6. henkedio

  henkedio Medlem

  Ort:
  Malmö
  Jag hade valt Sheraton alla dagar i veckan. Glöm inte ta en drink på hotellets egna bar (Rumfire). På kvällen kan ni se solnedgången därifrån.
   
  Gus och Charlie D gillar detta.
 7. Charlie D

  Charlie D Medlem

  Varför hade Du valt Sheraton?
   
 8. henkedio

  henkedio Medlem

  Ort:
  Malmö
  Deras pooler och restauranger är bättre. Sen tror jag att det för er del är mer passande med barn på Sheraton faktiskt. Har nog aldrig sett så mycket barn på Royal om jag ska vara helt ärlig, och så borde det ju vara av en anledning.
   
  Charlie D gillar detta.
 9. Bamsefar

  Bamsefar Medlem

  Nu så, nu har vi bokat FS Maui igen - kommer vara där mitten November - passerar FS SFO på vägen dit (testar SAS från Köpenhamn) och sedan Beverly Wilshire i LA på vägen hem. Lite Pretty Women stuk där, och kanske lite tidig julshopping?!
   
  Last edited: 24 Juli 2015
  Gus, Senator, AABack2ARN och 1 annan gillar detta.
 10. flum

  flum Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Sweeet, nu blir jag avis!
   
  AABack2ARN gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×