Senaste nytt

Har du blivit uppgraderad på Radisson?

niksal

Medlem
Brukar inte bidra så mycket i denna tråd, men nu tänkte jag göra det. Är alltså Concierge medlem.

5-7.7 Waterfront, hade bokat en 2-4-1 och blev uppgraderad till ett Businessrum med fin vy. Bästa frukt-/chokladkorgen jag sett på en Radisson någonstans. Early check-in var inget problem. Enda minuset för löjligt dyr parkering, men en nice touch var en liten påse med bilar-godis i bilen då jag fick den tillbaka. 15% rabatt på maten på RBG grill, som tyvärr var en besvikelse.

9-12.7 Scandinavia Göteborg. Cash + points, fick en rejäl uppgradering till en enorm corner suite. Verkligen skönt med plats då vi hade barnvagn etc med oss. Löjligt liten och dålig fruktkorg (typ ett päron och en klase vindruvor) samt en liten flaska vatten. Parkeringen var full så vi fick parkera på P-City runt hörnet, vilket inte var ett problem. Alla verkade äta frukost mellan 9.30 och 10.30 så det var svårt att få plats.

13-14.7 Royal Park Stockholm. Jag vet inte om det var en uppgradering, men vi fick ett litet rum på högsta våningen. Ett gäng killar som checkade in samtidigt som vi (hela hotellet visade sig vara bokat av Iron Maiden fans) blev högljutt uppgraderade till ett superior rum, även det på sjunde våningen. Först ingen fruktkorg eller annan present heller. Jag tog en joggingrunda i Haga-parken och under tiden hade de ringt från receptionen (kanske pga att jag frågat om late check-out) och sade att man missat min Guld-status (sic!) och att jag kunde få en fruktkorg. Skulle jag hämta den eller skulle den levereras till rummet? Leverans, tack hade frun svarat. Två timmar senare plockade vi upp den lilla fruktkorgen själva från receptionen. Jag passade på att fråga om vi kanske missat en uppgradering också? "Du fick ju fruktkorgen då du är VIP". Billig parkering, och 15% rabatt "för Guld-kunder" på restaurangen. Restaurangen hade bra mat men eländig service.
 

mry

Medlem
Bodde i helgen på park inn i Malmö för 2-4-1 och fick ett BC friendly rum, två flaskor med nån vitamindryck. Detta är vad man brukar få här, föredrar nog faktiskt snapsglaset med nötter och en dricka som man får på på park inn i hammarby sjöstad. Är Concierge.

Vi borde kanske lyckas få hit någon som vet lite hur det fungerar med uppgradering på de olika hotellen så man vet vilka man ska välja?
T.ex. ska man välja royal viking eller waterfront för att enklast få uppgradering?
 

Bergp

Medlem
2-4-1 waterfall. Uppgraderad till buisness rum. Önskade extrasäng till medföljande barn och blev därmed nergraderad till vanligt rum med extra access (för rullstolar) efersom en extrasäng inte ryms i ursprungligt rum enligt uppgift. Eventuell välkomstgåva fick nog den som"ärvde" mitt rum, själv såg jag inte skymten iaf....
 

LinuxSam

Medlem
Bokat 4-4-2 på Radisson Viking i Stockholm. Checkade precis in och blev uppgraderad till Superior rum på 9:eek:nde våningen. Lite frukt, choklad och Loka på rummet... Men frukost det får jag köpa om jag vill ha det.

Ikväll blir det BrewDog Bar och imorgon BC-träff.

/LinuxSam
 

JanneB

Medlem
Radisson Decapolis, Panama City, stay #2. Rumsuppgradering men ingen business treatment som vid första besöket.

Country Inn and Suites, Panama City (El Dorado). Ingen rumsuppgradering, men en pava rödtjut samt att vi fick lämna bilen två extra dagar gratis under en tur till San Blas.

Om en vecka åker vi till Radisson Tbilisi. Det ser jag mycket fram mot, skall vara ett trevligt hotell. Både hotellet i PC och i Tbilisi har kasino (tyvärr). Tär hårt på semesterkassan för en inbiten gambler.
 

JensE

Medlem
Uppgraderad till Businessclass rum på Radisson Skycity Blu från billigaste standardrummet.
Påse med choklad som present.

Imorgon fakirflyg till LCY och vidare..
 

miramax

Medlem
Hade bokat dubbla 2-4-1-rum i dublin. Båda uppgraderade till Business class.

Två rum på Radisson blu Limerick. Ena rummet blev till 80kvm svit.

två rum på radisson blu Athlone. Ena rummet uppgraderat till juniorsvit och andra till business class.

Ordinarie rumspris för samtliga nätter ca 14k. vi fick betala ca 5k. Ganska bra utdelning må jag säga!
 

falling

Medlem
Befinner mig just nu på Radisson Blu St Julians på Malta. Vi kom fram tidigt, långt före incheckningstid så rummet var inte redo, men det tog inte lång tid innan vi fick det. Hade bokat ett standardrum men blev uppgraderad till en junior svit med en terass större än många vanliga hotellrum jag bott i!
Fick även en flaska vin och chokladask levererat till rummet.

Rummets badrum är dock lite intressant, öppen planlösning från sängen direkt in. Inga dörrar. Gäller att inte ha privacy issues ;-)

20130716_175110.jpg

Lite kuriosa, fick en inbjudan av management till drinkar i lobbyn. Verkade som de bjudit in några slumpvis utvalda rum på vin och tilltugg, sedan gick ledningen runt och pratade med alla. Frågade vad vi tyckte osv. Smart ersättare till ett tråkigt formulär och säkert bättre feedback!
 
Toppen