Senaste nytt

Har du blivit uppgraderad på Radisson?

magost

Medlem
Sista natten innan hemfärd från Tokyo spenderades på Radisson Narita.
Uppgradering till mycket trevligt businessrum på översta våningen med CCG, helt enligt plan.
 

Lindberg

Medlem
Uppgradering på Radisson Blu Malmö

Bodde nyligen en natt på Radisson Blu Malmö (natt mellan fre-lör). Hade bokat standard dubbelrum för EB-poäng. Visade Carlson Gold vid incheck och blev genast uppgraderar till businessrum samt fick välkomstgåva i form av färsk frukt. Mycket uppskattat.

Edit: postade i fel tråd, typisk mobiltelefonen har för liten skärm-problem :)
 

011430121

Medlem
Två gånger uppgraderad på Radisson BHX en gång till svit och den andra gången till businessrum, har dock fått betala frukost båda gångerna, med med 50% rabatt. Har även blivit uppgraderad till business i HAM på Radisson, och fått gratis fukost i London för att man inte kunde uppgradera mig! Bokade i New York på Radisson Martinique och fick välja redan vid bokningen om jag ville ha ett bättre rumn till 0 i kostnad. Tackad ja, få r se vad som händer. Någon som har bott på hotellet och kan ge ett utlåtande. Brukar bo i NYC på BW President på 48 gatan, men har aldrig blivt UG där trots Diamond på BW.
 

JanneB

Medlem
Radisson Dacapolis, Panama City. Fick rumsuppgradering samt en flaska vin på rummet. Tillgång till businesslounge där även frukosten inmundigades. $20 drinkvoucher
 
Last edited:
Toppen