Senaste nytt

Höstresa till våren med Etihad business

Gus

Medlem
Haha, galen rapport med många twistar :p.

Så där står vi vid bagagebandet och väntar nervöst…..väskorna kom, vi går mot tullarna……..då händer det!
Det blir ett fasligt liv, en man börjar skrika…..det blir våldsammare och våldsammare…..mer folk springer dit……slagsmål utbryter….ännu mer folk sluter upp….mannen börjar skrika att han har en BOMB!
Innovativt av dig att hyra in en kille för detta! :D Du måste ha betalat honom bra för han har det nog inte alltför kul nu.

Under de följande timmarna så får vi ersättning från hemförsäkring, kreditkortsbolag, flygbolag….många sköna tusenlappar blev resultatet!
Snyggt jobbat! Vilket flygbolag fick ni ersättning av? SAS ellet Etihad? Fick ni ersättning av kreditkortsbolaget på studs eller när ni kom hem?

Vi kör en fuling, vi berättar för pursern om hur vi hamnat på detta plan och visar bilden i appen som visar att vi "skulle" flyga First med Etihad.
Haha, snyggt! Synd det inte gick vägen :)
 

Alf

Medlem
Tack för en trevlig rapport med humoristisk text och många bilder. Tuff början men det redde ju ut sig ganska bra och även hyfsad ersättning. Håller helt med @ACervin om valet av flygplanstyper.
 

toer00

Medlem
Tack för en trevlig rapport. Håller på att planera in en resa till Maldiverna med BB i höst (Business och Baros :D) .

De alt. jag har i dag (med just tanke på pris och att min EB poäng nu är slut för tillfället) . Utresa fr. Stockholm en lördag och antingen BRA Fly Bromma Göteborg och sedan Qatar 787 till Doha och vidare med A350 (Q-suites varianten, dock nattflyg DOH-MLE...) till Male, hem A320 till Doha och sedan 787 till GOT för att sedan ta BRA sista benet hem...

Alternativet är Stockholm - London (LHR) med SAS, sedan vidare med Ethiad A380 till Abu Dhabi (AUH) och A320 till Male, hem A320 till AUT och sedan A380 till Paris (CDG) och präktiga SAS sista biten...

Vad rekommenderar ni om man vill maxa rese -upplevelsen...? :)
 
Toppen