Senaste nytt

Höstmenyn i business på SAS 2018

Per N

Medlem
Vi flög ARN-ORD med SAS i business igår och tydligen var det första dagen för höstmenyn. Tänkte att jag kunde dela med mig av den. Dryckerna är nog lika som tidigare.
 

Attachments

  • 20180801_190721.jpg
    20180801_190721.jpg
    60,7 KB · Visningar: 1 186
  • 20180801_190253.jpg
    20180801_190253.jpg
    36,4 KB · Visningar: 1 257
  • 20180801_190307.jpg
    20180801_190307.jpg
    27,1 KB · Visningar: 1 236
  • 20180801_190748.jpg
    20180801_190748.jpg
    42,2 KB · Visningar: 1 193
  • 20180801_190753.jpg
    20180801_190753.jpg
    42,5 KB · Visningar: 1 180
  • 20180801_190805.jpg
    20180801_190805.jpg
    55,3 KB · Visningar: 1 171
  • 20180801_190439.jpg
    20180801_190439.jpg
    54,9 KB · Visningar: 1 158
  • 20180801_190348.jpg
    20180801_190348.jpg
    40,9 KB · Visningar: 1 163

agehall

Medlem
Jag tycker det låter bra, och uppskattar lite kreativitet i matten. Potatispuré med rotfrukt är ju jätte gott :D
Det folk aldrig riktigt förstår är att om man blandar ihop två saker är det generellt sett svårare att separera dessa än att servera två saker separat och låta den som ska äta det välja hur det ska blandas ihop...

Helst hade jag sett att man fick välja huvudrätt och tillbehör separat. Det hade gjort mitt liv mycket enklare.
 

Per N

Medlem
Jag åt Sej med ravioli vilket smakade bra var för sig men jag tyckte inte att det hade så mycket med varann att göra. Till fisken hade jag föredragit något annat. Vi var tre personer som åt av alla dom olika rätterna och vi var nöjda med maten men visst hade det varit en fördel om tillbehören serverade separat.

20180801_193050.jpg
 

STO-ARN

Medlem
Tja, sett till upplägg o menyn, med start av nötter, förrätt, huvudrätt, ost&efterätt samt snacks i pentryt, så är nog svaret - Ja...!
 
Toppen