Christiansson
Medlem
Marconi gin och Cortese Tonic i Neapel. Kanon utsikt ifrån baren och helt ok GT.
Släkten är svår men törsten är värst ........@Valley
Lite sent men jag fick 35-45min egentid innan middagen och långa benen tog mig direkt hit
Längst ner på listan ser du.
Dessa fina cocktails serveras enbart efter 18.30 så jag nöjer mig med en klassisk Negroni
Vyerna från baren spektakulära som alltid
Då har jag även provat det andra receptet, blev ganska bra med några reservationer:
- Man urlakar väldigt mycket rabarbersaft vilket naturligtvis betyder att ginen späds ut, använd åtminstone
47% eller om möjligt navy strength, alternativt ren alkohol och tillsätt ginkryddor.
- Färgen beror på vilken rabarbersort man använder, det går naturligtvis att göra som "proffsen" och tillsätta
karamellfärg för att få rätt färg
- "caster sugar" jag använde finkornigt strösocker vitsen är bara, om jag förstått rätt, att det löser sig snabbare., knappast nödvändigt m.a.o.
Snart dags att skörda krusbär.
Blott Sverige svenska krusbär har, även om man använder ett engelskt recept.
gooseberry-gin-recipe
making-gooseberry-gin
gilberts-superb-gooseberry-gin-recipe
Visa bifogad bild 93145
...och en bambini?!
Hahr, den såg jag inte ens själv förrän du påpekade. Lämnade konsumption av Bambinin till nästa generation. Fokuserade själv på måltidsdrycken i fronten av bilden....och en bambini?!