Senaste nytt

Gin från Stockholm Bränneri ombord på SAS

palmen

Moderator
Stockholms bränneri skriver idag på fb och Instagram:

Travelers welcome! We are excited to announce that soon you will be able to enjoy your favorite S|B Gin and Tonic on all long haul SAS flights

Stockholms Bränneri on Instagram: “Travelers welcome! We are excited to announce that soon you will be able to enjoy your favorite S|B Gin and Tonic on all long haul SAS…”
Kul med lite ombyte, absolut inget fel på Harahorn men lite ombyte förnöjer. Har bara en resa bokad, får se om det sker närmsta månaden eller inte.
 

palmen

Moderator
”Soon” med SAS kan oxå vara när helvetet fryser till is. Eller minst 2år som family pooling som också skulle vara ”snart” som i ”till hösten” det året...
Nu är det ju dock inte SAS som går ut med nyheten och jag väljer att lita mer på Stockholm Bränneri än tidigare uttalanden från SAS.
 

palmen

Moderator
Kan det vara så att bytet sker när nuvarande lager tar slut?
Då det står att det är på longhaul så tror jag inte det utan det blir nog när menyn på longhaul byts i nästa månadsskifte.
Det som är kvar av Harahorn kommer då att säljas på shorthaul tills lagret tar slut och då får vi se om även den nya ginen kommer på shorthaul eller om det blir något annat.
 
Toppen