Senaste nytt

Frisk luft airside

DrKlas

Medlem
Karlsruhe Baden-Baden (FKB) har en ganska stor uteplats med bord och stolar. Men det är väl också det enda som är bra på den flygplatsen ...
 

AABack2ARN

Medlem
Inte heller att förglömma Kona, Hawaii (KOA) där i stort sett hela flygplatsen saknar väggar. Tror det finns ett rum med tak OCH väggar.

Kan bekräfta att Senator-loungen i HAM har en riktigt härlig terass. Helt underbart att sitta där och njuta av en kall öl och känna den "friska" luften bestående av flygfotogen. Tyvärr lite bullrigt emellanåt men det är det värt. :)
 
Så här ser det ut i Punta Cana.

DSC04939.jpg
Foto: SeaPlanePilot
 

ACervin

Medlem
Även terminal 1 på Changi har en utomhus trädgård med bar. Dock inte speciellt svalkande. Utomhus verkar vara en bristvara på större flygplatser IMG_2904.jpg IMG_2909.jpg
 

pep

Medlem
Sitter i Köpenhamn och väntar på att ta mig till Brisbane..........Hur ser det ut? Var kan man komma ut för lite frisk luft airside?

Du skal jo til Brisbane! Der findes der en udebalkon bag en a cafeerne! Ca. 5-10 stole. Selvfølgelig en del rygere. Det bedste tricks er selv at ryge for at få lidt friskere luft :) God tur!

PS. CPH arbejder nu på at lave en større, udendørs rygerbalkon. P.t. kan rygere kun ryge i ServisAir loungen
 
Toppen