Fredagstråden™

Diskussion i 'BusinessClass.se' startad av Martin Björnström, 29 April 2011.

 1. AHO, tack.. Funkar på Expedia.com men inte Expedia.se :cool: Roligaste var när jag ringde deras svenska kundtjänst igår och upptäckte att hon satt typ med exakt samma interface, och kan bara boka billigaste. Kan inte ens boka en affärsklassresa åt mig :confused:
   
 2. Det har hänt för mig också. Jag använder sällan online resebyrå numera förutom Wideroe.
   
 3. sungtae

  sungtae Medlem

  Ort:
  LLA
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har funderat lite på det där med Wideroe. Eftersom dom har en trevlig sökmotor mm så har jag bokat en del genom dom utan att jag nånsin gjort en enda flygning med Wideroe.
  Dock har jag börjat fundera på vad som skulle hända om dom går i konkurs eftersom biljettering sker med WF # dvs. 701-xxx. Dår är man väl körd även om alla flygningar är med exempelvis Lufthansa som det var för mig i vintras efter 11/11-rean?
   
 4. Ja, det är riktigt.
  Om plate carrier(i detta fall Wideroe 701-) går i konkurs blir biljetten värdelös och operating carrier har ingen skyldighet att transportera passageraren med biljetten som är utfärdad av konkade flygbolag.
   
 5. Murre

  Murre Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Ännu en fredag i Ryssland 5+ o duggregn :(
   
 6. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Jag lekte lite med det här och jag lyckas inte heller få IATA-priset med CA-flyget, så det är inte Expedia som krånglar. Undrar om det kan vara att CA har valt att stå utanför YY-priser på den här sträckan likt Lufthansa?
   
 7. sungtae

  sungtae Medlem

  Ort:
  LLA
  Land:
  Sverige Sverige
  Tack, det kan ju vara bra att tänka på om man bokar genom mindre bolag då. Det har ju strukit med några stycken i vår närhet under året...:(
   
 8. Ja, det är värt att tänka på.

  Wideroes webbsida(speciellt den gamla) har varit användbar och deras online chat teamet har varit trevliga och hjälpsamma.
  Jag gillar också ett fält vid bokning "Message to helpdesk". Där brukar jag skriva vårt SAS Credits nummer när jag har bokat t ex Lufthansa flygningar och det har fungerat bra.
   
 9. Jan Petterson

  Jan Petterson Medlem

  Ort:
  Solna
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag hade egentligen redan fredag igår då jag tog ledigt idag. Det visade sig ju vara en bra idé då solen skiner (som vanligt över Råsunda, men ändå ;)). Försöker ta ut lite semesterdagar och arbetstidsförkortning och allt vad det nu heter inför jobbyte vid månadsskiftet :)
   
 10. Perra

  Perra Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Sitter på kontoret och försöker få det sista gjort innan det är dax för helg. Sitter just nu mer och funderar på varför de landar på banan som går parallelt med Östersundsbron på Kastrup (vet inte vad den heter). Har jag aldrig sett eller varit med om förut.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×