GOTBound
Medlem
Främmat förtjänar en egen tråd.
Efter ett tipps från @MTheC i september 2020 fick jag och Mrs.GOTBound efter diverse om och men [post Covid-19 vaccin för Mr. och Mrs.GOTBound Sr.] äntligen till ett besök i maj 2021.
Vi var mer än nöjda efter vårt besök, Främmats hus-champagne: Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV, är bara i sig självt nästan värt ett besök.
Ikväll var det dags för ett återbesök ca en och halv månad senare. När vi kom in restaurangen möttes vi av ett: visst har ni varit här förut? Om inte spelar mig min hjärna ett spratt. Trevligt med recognition, servitören kom ihåg våra preferenser vilket gjorde det hela personligt och ännu trevligare. Främmat är avslappnat med fokus på bra råvaror och väldigt duktiga kockar.
Främmats koncept är smårätter, rekommendationen är fem rätter till två personer. Fyra rätter och du blir mätt ändå är min rekommendation. Menyn var uppdaterad sedan vårt besök i maj.
Kokt krabba, japansk äggkräm, forellrom, salicorne, brynt smör.
Champinjoner, vitlökssmör, guanciale, timme de chèvre.
Kalvbräss, svenska sommarkantareller, vaxbönor, kycklingsky.
Rödräka, majs, sauce de bearnaise.
Halstrad anklever, russin, hallon, macadamianötter.
Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV.
Efter ett tipps från @MTheC i september 2020 fick jag och Mrs.GOTBound efter diverse om och men [post Covid-19 vaccin för Mr. och Mrs.GOTBound Sr.] äntligen till ett besök i maj 2021.
Vi var mer än nöjda efter vårt besök, Främmats hus-champagne: Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV, är bara i sig självt nästan värt ett besök.
Ikväll var det dags för ett återbesök ca en och halv månad senare. När vi kom in restaurangen möttes vi av ett: visst har ni varit här förut? Om inte spelar mig min hjärna ett spratt. Trevligt med recognition, servitören kom ihåg våra preferenser vilket gjorde det hela personligt och ännu trevligare. Främmat är avslappnat med fokus på bra råvaror och väldigt duktiga kockar.
Främmats koncept är smårätter, rekommendationen är fem rätter till två personer. Fyra rätter och du blir mätt ändå är min rekommendation. Menyn var uppdaterad sedan vårt besök i maj.
Kokt krabba, japansk äggkräm, forellrom, salicorne, brynt smör.
Champinjoner, vitlökssmör, guanciale, timme de chèvre.
Kalvbräss, svenska sommarkantareller, vaxbönor, kycklingsky.
Rödräka, majs, sauce de bearnaise.
Halstrad anklever, russin, hallon, macadamianötter.
Vadin-Plateau 'Renaissance' 1er Cru Champagne Extra Brut NV.