Flygande mat i SAS business class

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av jumbooze, 3 Februari 2013.

 1. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej,
  Sitter nu på hotellet i Newark och begrundar resan hit.

  För er som inte vet det så tog jag CPH-ARN-EWR idag. Lyckades med en OptionTown-uppgradering till C.

  Roligt att se om SAS nya bantade businessprodukt är lika risig som alla säger. Det var mina synpunkter om den som jag föreställde mig att jag skulle rapportera här. Istället så blir det något helt annat, framför mig på rad 1D sitter en man som inte spottar i glaset, det gör väl ingen medveten resenär heller men jag menar han verkligen drack, jag tänkte ojoj får man repeat på den fina bilden med fasttejpad resenär.
  Sitter och tittar på film och helt plötsligt börjar tidningar och hörlurar kastas ut i gången, dvs han har sättet bredvid sig ledigt men han kastar ändå sakerna i nästa mittgång, sen följs det av flygande godis, papper, delar av frukt ett halvt päron landar i knät på en sovande passagerare.
  Jag går bak till galley och påkallar FAs uppmärksamhet.

  Forts följer... Måste beställa mat nu.
   
  Last edited: 2 Mars 2015
  3 personer gillar detta.
 2. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  flygande mat i SK C

  De går fram och städar och pratar med honom, plockar undan buffé vin och öle, servera kaffe men han är full som ett ägg, han fortsätter att stundtals kasta papper och dylikt på golvet. Översvämmar en toalett.

  Nåja det blev ingen tråkig resa med SAS men den som i en annan tråd sa att det var de vuxna barnen som är värst. Ja det stämmer.
   
  Last edited: 4 Februari 2013
  3 personer gillar detta.
 3. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  Du hade tur i oturen som flög ifrån ARN i alla fall... Själv flög jag med ett två timmar försenat SAS CPH-EWR i C idag. Maten och servicen var på topp (för att vara snål-SAS). Den till hälften svenska personalen ombord bidrog rejält till den ovanligt trevliga servicen! Dock slapp jag både små och vuxna barn i min närhet! ;)
   
 4. stewigriffin

  stewigriffin Medlem

  Ort:
  NYC
  Grattis på OT. Det måste ha varit minnsann en resa att minnas :)
   
 5. pep

  pep Medlem

  Tør man gætte på nationaliteten? Da du ikke nævner det kunne man jo tro at det måske var en ikke-dansker? :) Fordommene længe leve, hip, hip hurraahh!! Danskerne plejer at få skyld for meget i dette forum, hvilket Alx da også indirekte antyder mht. FA-personale, hvor jeg medgiver ham at det svenske nok er en smule bedre end det danske. Men der er dog heldigvis en del undtagelser....
   
  Christian R och Alx gillar detta.
 6. Alx

  Alx Medlem

  Ort:
  Malta & NYC
  Land:
  Sverige Sverige
  Det brukar inte vara något större fel på den danska personalen. Men deras attityd gentemot svenskar lyser igenom ibland och personligen tycker jag att den svenska personalen generellt sett är något mer service minded. Men visst finns det helt klart undantag! :D

  Maten ombord idag var bland den bästa jag har fått på alla mina long haul flygningar med SAS i C! Efter 4 long haul flygningar i SK C sen de i höstas införde sin senaste "enhancement" måste jag ändå säga att det nya servicekonceptet är helt OK. Med ett stort undantag: avsaknaden av pre-flight champagne!! det är som ett riktigt dåligt skämt. Något fattas liksom redan från start! Men det har vi ju redan konstaterat i en annan tråd. :D
   
  2 personer gillar detta.
 7. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Killen var svensk. ;) Besättningen var också svensk, väldigt trevliga, jag pratade en hel del med dem om bantningen och man märkte att de skämdes över att inte kunna servera bubbel vid takeoff och att klädnypan var borta och att saltet numera var i påsar osv...

  Nåja, nu var det den fulla mannen som jag aldrig kommer att glömma. Han lyckades även krossa ett glas. Som sagt inte alls tråkigt. Nämnde jag att han även översvämmade en toa? :D
   
  Last edited: 4 Februari 2013
  2 personer gillar detta.
 8. Hall

  Hall Medlem

  Ort:
  ARN; BMA
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tycker ändå det faller på FA att neka boarding om mannen är för full när han kommer till planet eller om han är på väg att bli för full under resan inte ge honom alkohol.
   
 9. Tjaeng

  Tjaeng Medlem

  Det andra kan jag skriva under på, men klädnypan? Kom igen. Anledningen till att den försvann är inte budget utan för att den trillade ner i skrymslar och vrår och pajade stolarna.
   
 10. jumbooze

  jumbooze Medlem

  Ort:
  ex-CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Hahaha, klädnypan är väl jättenödvändig?!
  Jag sätter upp julkort med mina :)

  Nu blev killen påtagligt full på planet, en tanke vore kanske att fixa fallskärmsavtal för fulla passagerare ;)
   
  1 person likes this.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×