Flightdiary.net eller flightmemory.com

Diskussion i 'Övrigt' startad av fly4fun, 16 Oktober 2011.

 1. Fredrik

  Fredrik Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Personligen tycker jag Flightdiary visar en massa bjäfs som jag inte är intresserad av samt visar konstiga namn på flygbolagen. Jag använder Flightmemory och tycker det funkar bra men jag är såklart redan inlåst där. Openflights ser också intressant ut. Jag har alla flygningar i Excel utöver Flightmemory så någon dag flyttar jag kanske över.
   
 2. Aurora

  Aurora Guest

  Fru norrbagg liker flightdiary best, herr norrbagg liker myflightmemory best. Smak og behag. Jeg liker designet og infoen på flightdiary, synes det er grusomt å legge inn flighter på myflightmemory. Kartet til flightdiary er også overlegent siden man kan zoome inn fritt, mens flightmemory har de håpløse fikserte illustrasjonene som ikke kan forstørres mye. Herr norrbagg har lagt inn alle flightene mine i myflightmemory, er derfor på begge steder for sikkerhets skyld. Hehe.

  Tror det kommer mest an på hva man er vant med.
   
 3. doc

  doc Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag tycker flightdiary är snyggare och enklare, men där kan man inte få statistiken sorterad per flygplan (på registreringsnummer), så därför använder jag båda. Håller på att migrera data från flightmemory fortfarande. För British Airways-flygningar använder jag dessutom ba97.com för att se om någon på sidan har bokat sig på samma flight som jag, något som jag gärna sett här på BC också. Hoppas det kommer i BC 2.0.
   
 4. ACervin

  ACervin Medlem

  Ort:
  Brisbane
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag använder openflights eftersom det importerar från Tripit där jag lägger in alla mina resor. Fast nu har jag så många resor i openflights att jag fick betala en liten slant.
   
 5. fly4fun

  fly4fun Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  En fågel viskade i mitt öra att Flightdiary.net har en större uppgradering på G som bland annat inkluderar Tripit import.
   
  2 personer gillar detta.
 6. Najk

  Najk Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Det låter ju trevligt om flightdiary.net kan importera från Tripit. Det hade sparat lite jobb.
   
 7. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag har allt mitt rådata i tripit. Sedan plockar jag ut det därifrån och manglar om när det ska in i något annat system. Oftast brukar det bli flightdiary.
   
 8. Ja har för någon vecka sedan reggat mig för Openflights. Den importerade enkelt från Tripit så jag fick med en tids flighter. Nu återstår bara att få över all info från mina bonuskonton vilket kommer bli en hel del tråkigt knappande i excel på flera hundra flighter...
   
 9. Harnos

  Harnos Medlem

  Ort:
  Skåne
  Land:
  Sverige Sverige
  Gillar Flightdiary skarpt men har fått ett skumt problem, när jag lägger till flighten CPH-NRT så förskjuts kartan och jag har inte längre Europa som center, har sett andra här på forumet med samma flight utan att kartan förskjuts, finns det någon inställning i Flightdiary för att centrera kartan över Europa igen?
   
 10. bstark

  bstark Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Synkar mellan Tripit och Flightdiary, men upptäckte just att det fattades ett antal legs för 2013 som den inte verkar ha synkat över. Eller så är det jag som jag svarat fel på någon fråga kanske, iallafall verkar det som man inte kan lita på det till 100%

  Annars är Flightdiary rätt snygg vilket jag gillar, men de kunde gott slipa lite på funktionen för att lägga in flights manuellt, den är lite krånglig i onödan.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×