Finnair:s nya sommardestinationer 2015: Dublin, Aten och Malta

Diskussion i 'Finnair & Finnair Plus' startad av Homer, 22 September 2014.

 1. Homer

  Homer Medlem

  Finnairs nya sommardestinationer 2015: Dublin, Aten och Malta
  Nästa sommar utökar vi säsongstrafiken med destinationerna Dublin, Aten och Malta. Flygen till Dublin börjar gå den 30 mars, till Malta den 2 april och till Aten den 5 april.
  Mera
  Nästa sommar utökar vi säsongstrafiken med destinationerna Dublin, Aten och Malta. Flygen till Dublin börjar gå den 30 mars, till Malta den 2 april och till Aten den 5 april. Flygtrafiken till alla tre destinationerna kommer att fortsätta till slutet av oktober med tidtabeller som tagits fram för att ge optimala förbindelser till Finnairs nätverk av destinationer i Asien.
  Rutten till Dublin (DUB) kommer att trafikeras sex gånger i veckan, varje dag utom tisdagar, med 100-sitsiga Embraer 190-flygplan som trafikeras för Finnair av Flybe Finland.
  Flygen till Malta International Airport (MLA) nära huvudstaden Valletta kommer att gå två gånger i veckan – måndagar och torsdagar – och trafikeras med Airbus A321 Sharklet-flygplan. Aten (ATH) får också två flyg per vecka, på onsdagar och söndagar, och trafikeras med Airbus A319- eller A320-flygplan.
  "Med de här nya destinationerna svarar vi på växande efterfrågan, särskilt från Asien, så tidtabellerna för de nya rutterna har anpassats för att ge bästa tänkbara anslutningsmöjligheter till Finnairs Asienflyg," säger Petri Vuori, Finnairs VP Global Sales. "Samtidigt får naturligtvis även passagerare från Finland och Östersjöområdet möjlighet att uppleva allt de här fascinerande destinationerna har att erbjuda."
  Finnair-nyheter | Finnair
  Finnair utvidgar nätverket i Storbritannien med Flybe-codeshareflyg från Manchester
  Finnair utvidgar sitt nätverk i Storbritannien med nya codesharetjänster från Manchester, som trafikeras av partnerflygbolaget Flybe.
  Mera
  Finnair utvidgar sitt nätverk i Storbritannien med nya codesharetjänster från Manchester, som trafikeras av partnerflygbolaget Flybe.
  Fr.o.m. den 15 september läggs Finnairs kod till för Flybes flygningar från Manchester till 10 regionala flygplatser: Aberdeen, Belfast City, Edinburgh, Exeter, Glasgow, Inverness, Isle of Man, Jersey, Newquay och Southampton.
  Codeshare-flygen möjliggör smidiga förbindelser via Manchester mellan de här städerna och Helsingfors, och dessutom till Finnairs bredare nätverk med bl.a. 15 destinationer i Asien. Tidtabellerna för Finnairs flyg två gånger om dagen mellan Manchester och Helsingfors har tagits fram för att ge optimala förbindelser till Asien.
  Finnair kan samla och lösa in Finnair Plus-poäng på alla Flybe-trafikerade flyg som även har Finnairs kod AY.
   
 2. 011430121

  011430121 Medlem

  Ort:
  STOCKHOLM
  Land:
  Sverige Sverige
  Intressant att Malta folket reser så mycket mot östen att det behövs en A321 för att ansluta dem till HEL. Vi kanske får svar från någon boende på Malta.
   
 3. MarcusC

  MarcusC Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Tror även många Finländare semestrar /har lägenhet på Malta.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×