Finnair incheckningsregler

Diskussion i 'Finnair & Finnair Plus' startad av niksal, 19 Mars 2013.

 1. niksal

  niksal Medlem

  Ort:
  Helsingfors
  Land:
  Finland Finland
  Hejsan,

  Som någon kanske kommer ihåg så funderar jag på en Asien-semester med familjen nästa höst/vinter. Nu har jag hittat bra destination tror jag, men nu gäller det sig att ta sig dit...

  Efter många om och men tror jag att jag vill utnyttja Finnairs billiga C-priser ex-ARN eller ex-TLL. Jag vet att hela familjen måste både börja och sluta sin resa i ARN/TLL, men vad gäller för baggage? Kan jag t.ex. flyga ARN-HEL, övernatta i HEL (hemma) och checka in nästa dag för HEL-BKK 3 kappsäckar till? Eller måste allt checkas in i ARN? Kan jag på returen be att checka in baggaget endast till HEL, sova hemma, och sedan flyga HEL-ARN endast med handbaggage?

  Har någon erfarenhet av att resa med infant i AY C longhaul? Är 340 eller 330 bättre?

  Totalt idiotiskt att man måste trixa så här, men då man sparar 3000€ så är det väl värt det... Helst skulle jag ha bränt lite av mina 350k EuroBonus poäng på en biljett och köpt en till biljett men det faller på att billiga C-biljetter inte ger mera 200% til lEB just någonstans. Rant over.

  Tackar för input!

  Niksal
   
 2. Magino

  Magino Medlem

  Ort:
  STO
  Land:
  Sverige Sverige
  Har ni tillräckligt med tid på HEL att ni kan gå ut till incheckningområdet igen så är det inga problem att checka in fler väskor på vägen till BKK. Sedan på returresan se till att boka in med långt stop i HEL så ni endast behöver checka in till HEL och sedan hoppa av där och släng sista turen till ARN. Men självklart krävs det lång tid mellan flygen så de i Bangkok inte tvingar er att checka in er och bagaget hela vägen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×