Första flygningen med Lufthansa Premium Economy

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av Jacob, 8 Oktober 2014.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  First flight with Lufthansa Premium Economy Frankfurt-Washington

  Idag kl 13.10 lyfte det första flyget någonsin med Lufthansas nya kabinklass premium economy, en produkt som ligger mellan vanlig ekonomiklass och business class, såväl i produktomfattning som prisläge. BusinessClass.se var med på premiärturen mellan Frankfurt och Washington som flögs med en en månad gammal Boeing 747-8i. På Frankfurts flygplats hade hela projektteamet samlats tillsammans med produktchefer…
   

  Se hela inlägget

 2. simulacra

  simulacra Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Lite besvikande att stolarna fortfarande inkräktar på bakomvarandes utrymme. För mig som inte är särskilt lång brukar inte ha problem med utrummet fraför knäna utan snarare brist på plats åt sidorna, främst för armarna.
  Vad som då är värst i eco är stolsfällandet som konstant gör det lilla utrymmet man har än mindre, att man då ska behöva betala drygt det dubbla mot eco för att till synes fortfarande lida av nackdelarna i eco känns lite sådär.
   
 3. PKF

  PKF Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Fortsätter att flyga business då det ser ut att vara en upphottad ekonomifåtölj som inte går att fälla ordentligt med påfäljd att sömnen blir obefintlig.
  Flög med Lufthansa i september förra året. Planet skulle avgå från Frankfurt klockan 22:00 till BKK, men blev 62 minuter försenat pga. någon radioninte fungerade. Detta innebar att vi fick inte starttillstånd. (Inga plan får starta efter klockan 23:00 från FRA). Hotell på närliggande Sheraton. Dagen efter kom vi iväg klockan 09:00 och anlände BKK midnatt. Detta innebar ännu en natt på hotell, då vi skulle vidare till Koh Samui. Detta var den längsta resan till BKK/USM någonsin. Då detta var en "rabatterad" businessbiljett fick vi heller inga poäng. Det var inga direkta fel på servicen eller maten ombord, men det kommer att dröja innan jag flyger Lufthansa igen.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×