Eurobonus poll 2019Q4

Diskussion i 'SAS Group & EuroBonus' startad av Canadien, 8 Oktober 2019.

 1. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Fick en EuroBonus-poll efter senaste longhaulen, de brukar komma emellanåt men i denna var det lite nya frågor. Verkar som att de tittar på att göra vissa förmåner individuellt valbara.

  Screenshot_20191008-162443_Chrome.jpg
   
  Erik M, Nikje, ResenärenLars och 2 andra gillar detta.
 2. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Kan tänkas att de byter ut goodiebagen mot detta. Flera frågor i pollen kändes EBD-riktade som om Gåvoguldkort, seat block, concierge, 30% rabatt på poäng+cash e t c. Så den kansle var riktad till EBD.
   
  Agö gillar detta.
 3. mha321

  mha321 Medlem

  Jag har också fått den, som ebd.

  En del intressanta frågor där runt saker som uppgradering vouchers och seatblock. Gör de det på rätt sätt kan det bli bra. Dock indikerade en del av alternativen att det kanske är andra förmåner som då övergår till att vara valbara istället för att ingå i allt.
   
  molntankar och Agö gillar detta.
 4. Agö

  Agö Medlem

  Ort:
  CPH
  Land:
  Sverige Sverige
  Japp. Även om det inte framgår för vilken typ av Eurobonusmedlem pollen vänder sig till. Det kan ju vara så att för t ex Diamond så ingår allt (inkl även nya features) medan det för Guld ges en valfrihet för nya features och för Silver en möjlighet att välja en förmån som idag inte ingår. Det verkar ju som att tankarna på ökad differentiering mellan primärt Guld och Diamond är på agendan med tanke på t ex möjligheterna att ge bort kort.

  Om man inte kan/vill ge allt till alla (vilket är förståeligt) så är det väl en smart idé att låta folk välja vilken förmån som passar dem bäst!
   
 5. mha321

  mha321 Medlem

  Japp, håller helt med. Det är klart att alla vill ha allt om man kan få det, men bolaget ska ju överleva också och allt kostar.
   
 6. Swedestar

  Swedestar Medlem

  Ort:
  GOT
  Land:
  Sverige Sverige
  Fick samma förra veckan. Är EBG.
   
 7. 011430121

  011430121 Medlem

  Ort:
  STOCKHOLM
  Land:
  Sverige Sverige
  Jag upplevde att vissa av frågorna var för EBS/EBG vissa var för EBD
  Jag försökte genomgående vara mest positiv till att flytta över poäng till nästa period för att kunna nå/behålla status lättare.
  Någon EBS/EBG som fått mailet?
  Vi får väl se hur det blir med detta, det är en Norrman som basar över EuroBonus, vi har ju hört om stora förändringar i EuroBonus förut från en landsman till nuvarande bossen, blev inte mycket av de som utlovades.
   
  MrDollar gillar detta.
 8. Tonton

  Tonton Medlem

  Ja, det har varit planen ganska länge nu. De har sneglat på JetBlue som inspiration - och det är också samma backendsystem de har köpt in och sakta men säkert börjat använda mer och mer.
   
 9. fcx

  fcx Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Om någon får enkäten så kanske de kan överväga att vidareförmedla frågorna?
   
  011430121 och MrDollar gillar detta.
 10. molntankar

  molntankar Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Utan att veta speciellt mycket alls om vad resultatet av detta egentligen blir så låter det intressant. Fast då måste jag givetvis erkänna att det låter intressant helt utan grund i verkligheten (eftersom att jag inte vet något av substans) och enbart baserat på "förhoppningar och önsketankar".

  Större differentiering mellan EBG och EBD låter bra tycker jag, idag finns näst intill inga incitament att "försöka uppnå" EBD från EBG. Här hoppas jag också att EBG inte blir sämre, utan att EBD blir bättre. Uppgraderings-vouchers låter exempelvis som ett mycket bra tillskott som jag vet att andra flygbolag tillämpar för deras resenärer med högsta status.

  Själv skulle jag vilja byta bort förmånen att "välja plats gratis" mot "gratis väska på planet i Light-biljett", och så drömmer jag mig tillbaka till en svunnen tid då (minst) EBS betydde precis detta.... :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×