Etihad Airways: Vi har passagerare i The Residence på nästan varje flygning

Diskussion i 'Övriga flygbolag' startad av Jacob, 6 Mars 2015.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Etihad The Residence

   I maj förra året lanserade flygbolaget Etihad en av de mest spektakulära produkterna på decennier - The Residence. För drygt 25.000 US-dollar får man en egen lägenhet på flygbolagets Airbus A380 med vardagsrum, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch. Dessutom en egen butler. Men trots prislappen har produkten sålt mycket bra. The Residence finns sedan…
   

  Se hela inlägget

 2. Jag har besökt The Residence i samband med NY Travel Show och kan lägga upp mina bilder om intresse finns.

  Det var en intressant upplevelse att se lägenheten ifråga men jag måste erkänna att jag inte är rätt person att uttala mig om sådant som värde/kvalitet och det beror på att jag är totalt fartygsskadad. Även om jag är mycket flygintresserad ryggar jag tillbaka inför priset på $25000 som ju faktiskt räcker mycket, mycket långt när vi talar om transport sjövägen. Inte ens när vi lyxar till oss och drämmer till med lyxrederierna där man får gourmetmat dagligen och alla specialrestauranter är inkluderade kommer vi upp i detta pris - såvida man inte börjar utforska riktigt långkryssningar.

  Nu är det naturligtvis en helt annan produkt och jag vet att jag kanske inte borde skriva detta på just detta forum men jag bara redogör för mina egna tankar när jag besökte The Residence.

  Annars är det en fin produkt på alla sätt men som sagt, värdet har jag svårt att se såvida man inte kan boka in sig med bonuspoäng och liknande eftersom jag anser att man kan få mycket mer lyx för den påse pengar det handlar om.
   
  OnlyAFool gillar detta.
 3. flybob

  flybob Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Känns inte riktigt rimligt att jämföra med kryssningar. Värdet är väl att det är privat men till ett lägre pris än privatjet? Målgruppen är ju knappast folk som behöver spara ihop poäng för att flyga.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×