Ej längre möjligt att kolla sin bokning online utan konto?

Diskussion i 'Lufthansa Group, Miles & More' startad av Canadien, 11 Oktober 2018.

 1. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej, har märkt att Lufthansa-appen sedan en tid tillbaka inte längre tillåter att man plockar upp sina bokningar utan att vara inloggad. Man måste skaffa ett konto/MilesMore. På vanliga webbsidan har det dock fungerat att ta fram sin bokning m h a endast efternamn och PNR, men nu verkar det ha försvunnit också. Eftersom jag krediterar Eurobonus vill jag helst inte vara inloggad med mitt MilesMore när jag pillar på Lufthansabokningar för att undvika alla möjligheter för dem att lägga in fel bonuskort i bokningen.

  Någon som har nåt tips?
   
  Sir Lemon gillar detta.
 2. Skysteam

  Skysteam Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hej! Jag köpte en biljett igår kombi SN/Lufthansa, och den bokningen kunde jag ta fram på LHs sida, med bara PNR och efternamn! Vet inte vad jag ska råda dig till, mer än att prova igen... Det verkar ju konstigt...
   
 3. Canadien

  Canadien Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
 4. marbe166

  marbe166 Medlem

  Ort:
  CGN
 5. Jag har samma problem. Har kunnat boka i appen tidigare men nu måste man vara inloggad och då tror jag att poängen går fel.
   
 6. ekf

  ekf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  @Canadien Jag raderade min Lufthansa Id-profil för att bli av med kopplingen till Miles&More häromveckan. Sedan skapade jag en ny Lufthansaprofil och valde att inte koppla till MM-kontot. Verkar fungera bra och till MM-kontot kan jag fortfarande logga in med hjälp av mitt MM-nummer och lösenord.
   
  Canadien gillar detta.
 7. mha321

  mha321 Medlem

  Utmärkt tips. Det där ska jag ta och prova!
   
 8. Jag har aldrig reggat en profil och kommer nu inte vidare i appen utan att regga en profil.
   
 9. ekf

  ekf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Ja, det var för att man numera behöver logga in med en profil som jag ville bli av med min gamla (så att mina bokningar som ska ge EuroBonus-poäng inte blandas ihop med mitt MM-konto).
  Dvs:
  1. Skapa en Lufthansa ID-profil, koppla inte ihop den med ditt MM-konto (om du har ett sådant).
  2. Logga in med din profil i appen och lägg till de bokningar du vill hålla koll på där.
  3. Logga in med ditt MM-nummer i MM-appen eller på MMs webbsida för att kolla MM-saldo och bokningar som ska ge/använda MM-poäng.

  De som redan har en profil med koppling till MM gör bäst i att radera den ur Lufthansas system först och sedan börja på 1 ovan.
   
  Sir Lemon gillar detta.
 10. mha321

  mha321 Medlem

  Hah. Försöken att göra det får mig verkligen att längta till SAS webbsida. Den var ju ett under av bra funktionalitet redan från första releasen jämfört med vad Lufthansa har nu.

  Fick just exakt 61 kopior av mitt telefonnummer i profilen. Och försöker jag ta bort den så klagar den på att jag har fel postnummer, eftersom den själv konverterat det till ett format som den inte godkänner. Men inte heller går att ta bort.

  Blir nog att fortsätta med att av misstag få in flighter på gamla M&M-kontot och vänta ett par månader på att de får ut lite buggfixar.

  Edit: detta är ju löjligt roligt. Nu har jag mer än 200 kopior på mitt telefonnumer. Vad jag än klickar på (även omd et inte är en spara-knapp) så verkar den dubblera antalet nummer. Undrar var rekordet ligger...
   
  Sir Lemon, Zniper och Jane Insane gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×