Senaste nytt

Dubbla bonuspoäng på Nordic Choice 13 dec 2021 - 14 mar 2022

taxvalp

Medlem
NC har fortfarande bekymmer i sviterna efter datastrulet. Bodde på Villa Copenhagen tidigare i december men kunde inte betala vid utcheckning då systemet låg nere. Lämnade kortnummer (NCC Mastercard) i tillägg till alla annan info de redan har.

I förrgår kom ett mejl med en länk med önskemål om betalning och mindre än en timme senare var det betalat via kort (nej, det var inget phishing-mail). I går kom inte mindre än fyra samtal samt ett mobilsvarsmeddelande med önskemål om betalning före årsskiftet, trots att betalningen gjordes dagens före (men kanske inte syntes i dera system). Försökte att ringa dem men hamnade i telefonkö och gav upp. Ibland är det inte lätt att vara kund…
 

M.K

Medlem
Gammal bokning ikväll från denna kampanj.
5731FA5B-F1A6-4A47-8292-29E94282E605.jpeg



Går inte vara annat än nöjd. 2x med kampanjen, 3x med NCC MC betalning på hemsidan 31dec, denna bokning kändes ganska säker då, Uppgradering till presidentsviten i två våningar på detta nästan helt fullbelagda Clarion och avslutningsvis en Plat voucherbetald Guiness i baren ( håller därför hotellet hemligt). Skål BC vänner!
 
Toppen