Dubbla bonuspoäng på Nordic Choice 13 dec 2021 - 14 mar 2022

Diskussion i 'Nordic Choice Hotels & Nordic Choice Club' startad av M.K, 30 November 2021.

 1. fly4fun

  fly4fun Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Cristoffer Cedergren gillar detta.
 2. Jag blir lite skraj för innan jag fatta att det var ett större fel och inte bara jag som glömt lösen, så försökte jag återskapa lösenordet och logga in. Såg då snabbt att jag bara hade 3000 poäng på kontot. Vet att jag har betydligt mer...Nånting galet
   
  Sir Lemon gillar detta.
 3. PRJml2ENIpiC1e3L

  PRJml2ENIpiC1e3L Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Mycket folk i lobbyn på Amaranten i stockholm nu på eftermiddagen, inte jättemycket mer än vad jag sett tidigare men det såg mer stressigt ut för personalen

  Fick mail från NCC precis (kanske detta borde hamna i en egen tråd då det blir lite OT för det här ämnet):

  We’ve got a problem. Keep calm, we’re running as fast as we can.

  Du får det här mejlet eftersom våra IT-system drabbades av ett datavirus i natt. Viruset drabbar framför allt våra system för bokning, incheckning, utcheckning och betalningslösningar. Vi har dock alternativa manuella system så att du som gäst och medlem ändå blir omhändertagen, men du får räkna med lite mer väntetid än normalt. Vi har fullt fokus på att lösa problemen så snabbt som möjligt med alla resurser vi har. Nationella säkerhetsmyndigheten har underrättats om vad som har hänt och vi finns tillgängliga för dig om du har några frågor via våra hotell eller vårt kundcenter. Scrolla ner för att ta reda på mer om vad som kan gälla dig.

  Försöker du göra en ny bokning?
  Just nu är vår hemsida långsam, om du inte kan genomföra din bokning som vanligt rekommenderar vi att du försöker igen senare eller bokar via https://www.choicehotels.com/. Om du är medlem, kom ihåg att använda samma e-post som ditt medlemskap är registrerat på, så får du dina Nordic Choice Club-poäng och kvalificerande nätter efterregistrerade.

  Ska du bo hos oss? Incheck / utcheck
  Ja, du kan fortfarande checka in och ut på alla våra hotell, men det kan ta lite längre tid. Vänligen ha tålamod, vi jobbar så fort vi kan för att hjälpa dig när du kommer till hotellet.

  Ska du betala?
  Du kan fortfarande betala för dina vistelser och besök på våra hotell, men du kan bli ombedd att betala via andra system än vanligt.

  Safe Stay
  Du kommer alltid att vara vår högsta prioritet, och vi kan försäkra dig om att vi övervakar säkerheten på våra hotell ännu noggrannare under denna hektiska och kritiska period. När det kommer till hygien och teknik ser vi till att din säkerhet tas om hand. Vi uppmuntrar dig till att alltid följa nationella och lokala riktlinjer för smittskydd.

  Medlemsförmåner
  Om du är medlem i Nordic Choice Club har du rätt till ett antal förmåner på våra hotell. Vårt huvudfokus är nu att hjälpa alla våra gäster, samt att få kontroll över situationen. På grund av situationen vi står inför är det svårt att uppfylla alla förmåner för våra medlemmar. Vi tackar för din förståelse och lovar att komma tillbaka ännu starkare.
   
 4. Spännande att se hur det funkar på Post inatt.
   
  Sir Lemon gillar detta.
 5. Papper o penna checkin.
   
  Sir Lemon, Doctor-X och PRJml2ENIpiC1e3L gillar detta.
 6. taxvalp

  taxvalp Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Har fler bokningar på Villa Copenhagen i dag, en uppdelad i två och lite annat krångel. Blir spännande…
   
  Rasmus_1, Sir Lemon och jerixon gillar detta.
 7. Erik M

  Erik M Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Ett nytt hotell ska öppna i Umeå. Stream heter det och ser nästan klart ut utifrån. Skulle ha öppnats under 2021 men blir nog 2022.

  Nån som vet när? Jag har frågat på Facebook men de är förtegna! Och nån om vet hur man ska göra för att få in en bokning så tidigt som möjligt?
   
 8. Försöker boka om lite hotell, går inte. Samtidigt idag så ringer nån säljare och frågar om vi vill boka konferens på NCH. Han måste ha jobbat på uppdrag av något säljbolag som inte hade koll på kraschen. Komiskt
   
  Sir Lemon gillar detta.
 9. taxvalp

  taxvalp Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Analogt incheckad på Villa Copenhagen. Inget fungerar men alla är lösningsorienterade. Fick såklart ingen voucher i appen men det löste sig manuellt i baren när det blev skarpt läge. I baren beställer man på corona-vis med mobiltelefon och Q-R-kod och betalar även via mobilen. Tyvärr går dock inte beställningen vidare till baren, men det löste sig ändå efter lite förvirring.
   
  jerixon, JKS och Sir Lemon gillar detta.
 10. Doctor-X

  Doctor-X Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Hann inte boka något innan hackerattacken. Hoppas verkligen de kör om denna kampanj, då det är mer eller mindre omöjligt att boka något via deras hemsida.
   
  jerixon och JKS gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×