Drink priser på Norwegian

Diskussion i 'Övriga nordiska flygbolag' startad av claire22, 8 Juli 2014.

 1. adhoc76

  adhoc76 Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Nu är det absolut inte så att jag känner mig provocerad av inläggen. MEN. För mig måste jag ärligt säga att upplevelsen av premiumresande till viss del hänger ihop med alkohol. Det är inte allt - givetvis inte, men jag kan inte frigöra mig ifrån att en bra champagne innan start förhöjer upplevelsen. En snabb analys av diverse trådar här säger mig att jag inte är ensam om denna uppfattning...
   
  3 personer gillar detta.
 2. slugger4567

  slugger4567 Medlem

  Kollegan i Norge ska åka till New York i September och bokade med Norwegian utan att titta på SAS. Tror han fick ge runt 9500 nok för två personer. Gissa om jag garvade när vi sökte upp en resa med SAS för 8000 nok, samma datum. Stackarn gick och hade ångest i två veckor, och då har jag inte nämnt hur många mat-vouchers som delas ut på Gardemoen :)
   
  4 personer gillar detta.
 3. twiggs

  twiggs Medlem

  Jag håller till fullo med dig – ett glas champagne innan avgång, vin till maten, något till kaffet. Tumme upp!

  Men öl och en skål med jordnötter klockan 5:45 på morgonen eller starksprit till frukost på planet? Det är snarare sådant otyg jag reserverar mig emot.
   
  3 personer gillar detta.
 4. Valley

  Valley Medlem

  Ort:
  Karlstad
  Land:
  Sverige Sverige
  Dåre som direktör….
  Alkoholvanor i arla morgonstund lär nog inte förändras i första taget. Siste jag hade möte i DK och tog sundsbussen från Helsingör så hamnade jag blad 3 bussar med främst pensionärer (med säkerhet på väg till gränshandeln) och en del av dem måste försöka hinna med 2x2tuborg/glas rödtjut och gammelsansk på ca 20 minuter.
   
 5. SAS404

  SAS404 Medlem

  Vem säger att klockan är 05:45 för dom? Vill folk dricka, do it! Jag har brusreducerande hörlurar ;)
   
  1 person likes this.
 6. Mike@GOT

  Mike@GOT Medlem

  Det där är mer vanligt än ovanligt - när jag kom till jobbet för någon vecka sedan var det säkert 20 personer som drack öl och åt räksmörgåsar vid 05.00. Ska tilläggas att det inte var några små ölglas heller :p
   
 7. Ignorance is bliss. Folk har förutfattade meningar om att Norwegian och liknande bolag alltid är billigast och litar blint på det och bokar utan att kolla andra alternativ.
   
 8. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Tillskillnad från SAS finns det faktiskt Champagne på Norwegian. Charles Heidsieck Blue Top Monopole, säljs som 187ml flaska för 99kr. Ganska acceptabelt i mina ögon, även om det inte är någon höjdarskumpa.
   
  2 personer gillar detta.
 9. Jockezona

  Jockezona Medlem

  Jag förespråkar inte alkohol men undrar varför det skulle vara legitimt att dricka alkohol på eftermiddagen men tabu på morgonen. Öl smakar väl samma oavsett tid på dygnet. :p
   
  3 personer gillar detta.
 10. mash

  mash Medlem

  Ort:
  Uppsala
  Land:
  Sverige Sverige
  Ett par glas en morgon till glada semesterresenärer som just börjar sin semester är väl en sak, jag tycker istället det är lite märkligare på morgonflighterna på affärssträckorna med affärsfolk som börjar sin arbetsdag med något glas vin/öl - eller i vissa fall flera, och sen knåpar lite på sina powerpoints som dom ska köra när dom landat(?).
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×