Curve betalkort

Diskussion i 'Kreditkort' startad av M.K, 21 Januari 2019.

 1. Skogi

  Skogi Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Update från Curve angående shareholder rewards, fick mitt aktiecertifikat imorse och enligt supporten så kommer strumporna på posten inom två veckor.
   

  Bifogade filer:

 2. holysofia

  holysofia Medlem

  Land:
  Sverige Sverige

  Det var det fysiska. Ok - tack för tips. Jag testar.
   
 3. joakgarp

  joakgarp Medlem

  Ort:
  Göteborg
  Land:
  Sverige Sverige
  Någon som har lyckats få igång en bra återbäring med Curves Cash Back-program? Kört Curve Blue sedan början av året och har varit lite sugen från och till på att uppgradera till Black eller Metal-kortet men det enda som jag har saknat är mer eller mindre är ett bra återbäringsprogram hos Curve. Ser att de har i sitt Cash back-program 1% hos Marriott International och hos dem lägger jag cirka 100 000 kr per år så där kan jag få tillbaka 1000 kr, nästan hela årsavgiften för Curve Black på 1200-1300 kr. Om det inte nu gäller Marriott enbart i UK som jag läste om på en sida.

  Helst skulle jag vilja att Curve skrotar hela sitt Cash back-program och istället börjar ge 1% på samtliga köp istället. Bara löjligt att jag ska välja enbart 3 st återförsäljare och få 1% därifrån. Programmet känns också lite för brittiskt med brittiska affärer.

  Curve Black eller Metal ser annars ut att vara ett bekvämt kort och jag slipper spärren på 500£ utländsk valuta varje månad som Blue har. Men den spärren kommer jag förbi tack vare Revolut så det finns en work around. Revoluts maxgräns är dock 50 000 kr/månad så vore skönt med ett kort som är obegränsat.
   
 4. Veron

  Veron Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Nyss skaffat ett blue och testade lägga in det på spotify men det gick inte. Måste ha ett svenskt kort enligt spotify. Nån annan som fått spotify att funka?
   
 5. Adam Gustafsson

  Adam Gustafsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Vet inte om någon skrivit om detta redan, men för ett tag sedan gjorde jag ett antal köp i EUR från en tysk sida. Mitt underliggande kort är SAS World MC, vilket gav 10 poäng per 100 SEK. Efter ett tag gjorde jag en delretur på en av dessa order. Curve hävdade då att de inte kunde koppla returen till ett av mina orginalköp, varför de istället slussade krediteringen i EUR direkt till mitt MC vilket i sin tur gjorde att jag blev krediterad 15 poäng per 100 SEK... Jag gick alltså back 5 poäng per 100 SEK för den transaktionen (eller ja, mindre egentligen då jag ju behöll en liten del av den ordern). Jävla irriterande, och Curve var ganska oförstående inför det hela.
   
 6. Samosaguas

  Samosaguas Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Fick detta på mejlen:

  Join Curve Experts today.
  Hey Samosaguas,

  We are launching Curve Experts, a network of selected customers that will be contacted by the Product Team to share insights and feedback for improvements and new developments.

  If you decide to participate, you will be in contact with the Product Team, helping us shape the future of Curve.
   
 7. Mattias Holmén

  Mattias Holmén Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Samma här, signade upp.
   
  Samosaguas och MrDollar gillar detta.
 8. M.K

  M.K Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  +1 Jag har också signat.
   
 9. Mattias Holmén

  Mattias Holmén Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  [​IMG]
   
 10. mha321

  mha321 Medlem

  Rätt säker på att det skickats till alla? Även bekanta som skaffade curve för ett par dagar sedan har fått inbjudan. Men de kanske filtrerar i efterhand.
   
  Olle K, Mattias Holmén och Berglund gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×