Senaste nytt

Club Carlson ändrar villkoren 1:e juni 2013

jumbooze

Medlem
Innan var det ju fritt blås mellan alla konton men nu är det mer likt SPG även om CC är bättre/snällare för oss med status.

Club Carlson Terms and Conditions

7. ÖVERFÖRA GOLD POINTS
Elite-medlemmar får överföra Poäng från sitt konto till en annan medlem i Programmets konto på begäran. Alla andra medlemmar (ej Elite) får överföra Poäng till en annan medlem i Programmets konto om de bor i samma hushåll och förutsatt att båda personerna har varit medlemmar i Programmet i åtminstone ett år och att båda kontona i frågas adresser inte har uppdaterats på trettio (30) dagar innan överföringen begärdes. Alla medlemmar kan begära en överföring genom att kontakta Member Services. Club Carlson förbehåller sig rätten att kräva bevis på behörighet eller bostad och att efter eget gottfinnande neka en begäran av överföring av Poäng.

Förutom vad som uttryckligen anges i Programreglerna får Poäng aldrig säljas, bytas, överföras eller ges bort utan vårt skriftliga medgivande. Kortet är ej överföringsbart och är Carlson Hotels egendom och måste återlämnas på begäran. Den enda rättigheten du erhåller i Poängen är att ge upp dem för inväxling.
 
Toppen