City Shuttle startar två nya busslinjer till Bromma flygplats

Diskussion i 'Andra transportmedel' startad av Jacob, 10 Mars 2012.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  Den 12 mars startar City Shuttle två nya busslinjer till och från Bromma flygplats. Linjerna trafikerar Solna och Frösunda respektive Kista med avgångar varje halvtimme.

  Tidtabellerna är satta för att matcha Malmö Aviations avgångar och det blir därför halvtimmestrafik mellan 07.00-17.00, med ett kortare uppehåll mitt på dagen.Det är Björks buss i Västerås som står för trafiken under varumärket City Shuttle.

  Linje 1 startar vid Frösunda port i Frösundavik och går via Råsundavägen 2, Solna station, Solna Business Park och Sundbybergs station till Bromma Stockholm Airport.

  Linje 2 går från Kista Science Tower via två hållplatser på Torshamnsgatan en vid Ericsson i början av Torshamnsgatan, och en vid Kistamässan/ Scandic hotell för att sen gå direkt till Bromma Stockholm Airport.

  Priset för en enkel resa är 100 kr. Biljetter kan köpas på City Shuttle.se, med kort ombord, via en mobilapp eller via bokningssystemet Amadeus.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×