Champagnetråden

Diskussion i 'Övrigt' startad av Remington Steele, 28 December 2018.

Tags:
  1. GOTBound

    GOTBound Medlem

    Ort:
    GOT
    Land:
    Sverige Sverige
    Det där med tålamod... just nu lockar det att kyla ner en Pommery -08 för att senare korka upp ute på altanen i solskenet bara för att. Två timmar i kylen, vilket gör att uppkokning är möjlig först runt 18-20.

    Tilläggas bör att det ligger en kyld tilltänkt fredags-champange i form André Cloet i kylskåpet allra redan.

    Nu är det plötsligt två parametrar tålamod och val.

    EK
     
    Last edited: 27 Mars 2020
    rosenstam, CJR, Remington Steele och 2 andra gillar detta.
  2. GOTBound

    GOTBound Medlem

    Ort:
    GOT
    Land:
    Sverige Sverige
    FECA66B8-E7C5-4028-B5CB-19F4D8831BCF.jpeg Solen fick ta beslutet, trotts en baksida i rakt västerläge.

    EK
     
    rosenstam, BackSmack, zippan och 1 annan gillar detta.
  3. Kevinator

    Kevinator Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Trevlig ny bekantskap för att kicka gång helgen

    3FB24034-346E-42CF-87A2-6601165C0F7F.jpeg
     
    rosenstam, zippan, GOTBound och 2 andra gillar detta.
  4. MTheC

    MTheC Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Fleury är väldigt bra! Om du gillar den så rekommenderas ett besök på deras bar i Paris: Ma Cave Fleury
     
    zippan, Kevinator och GOTBound gillar detta.
  5. Remington Steele

    Remington Steele Medlem

    Land:
    Sverige Sverige
  6. Remington Steele

    Remington Steele Medlem

    Land:
    Sverige Sverige
    Påminner om Eric Rodez tycker jag... Lite mycket "hype" över vad du får i glaset tycker jag...
     
    MTheC gillar detta.
  7. CJR

    CJR Medlem

    Ort:
    Sthlm
    Land:
    Sverige Sverige
    Går det inte att snabbkyla i frysen? Eller är det dåligt för bubblet?
     
    GOTBound gillar detta.
  8. GOTBound

    GOTBound Medlem

    Ort:
    GOT
    Land:
    Sverige Sverige
    Snabbkyla i frysen är inte bra, bästa sättet att snabbkyla är i champagnekylen med lika delar is och vatten, det tar ca 30 minuter att få drickbar temperatur.

    I-lands problemet är att de flesta champagnekylare blir för stora för bara en flaska.

    EK
     
  9. MTheC

    MTheC Medlem

    Ort:
    Stockholm
    Land:
    Sverige Sverige
    Håller nog Fleury snäppet högre, prismässigt har de också (i alla fall i Frankrike när jag köpt) varit avsevärt mer prisvärda.
     
    Remington Steele gillar detta.
  10. Jönsson

    Jönsson Medlem

    Land:
    Danmark Danmark
    Släng ner en näve salt med isen och vatten också, så halverar du kyltiden.
     

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×