Byt böcker hos SJ 16 maj

Diskussion i 'SJ & SJ Prio' startad av Jacob, 10 Maj 2013.

 1. Jacob

  Jacob Medlem

  För femte året i rad arrangerar SJ en bokbytardag på Stockholm Central samt på några av SJs tåg. Vid SJs Resebutik på Stockholm Cetral kommer det finnas ett bokbytarbord och under dagen kommer flera författare dyka upp för att byta sina böcker med besökare.

  Under dagen organiseras också ett särskilt författartåg till Västerås, Arboga och Örebro. Ombord kommer sex författare finnas för att berätta om sitt författarskap.

  – Att byta böcker ligger helt i linje med SJs inriktning på miljö och hållbarhet. Våra ombordundersökningar visar att 71 procent av våra resenärer helst läser när de åker tåg, säger Claes Salomonsson, chef för externkommunikation på SJ.
   
 2. Jacob

  Jacob Medlem

  För femte året i rad arrangerar SJ en bokbytardag på Stockholm Central samt på några av SJs tåg. Vid SJs Resebutik på Stockholm Cetral kommer det finnas ett bokbytarbord och under dagen kommer flera författare dyka upp för att byta sina böcker med besökare. Under dagen organiseras också ett särskilt författartåg till Västerås, Arboga och…
   

  Se hela inlägget

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×