[Business class] Jorden runt biljett från Iran, Skyteam, 24.400 SEK exkl. skatter

Diskussion i 'Deals från Dr. Miles' startad av Dr. Miles, 1 Juli 2016.

 1. pep

  pep Medlem

  Man skal sikkert fremvise officielle dokumenter for den vekslede valuta (som i f.eks. Nord-Korea). Herefter er det inget problem at købe i lokal valuta
   
 2. muukav

  muukav Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Någon som har tips på hur man bokar denna online? Har försökt massa på http://roundtheworld.skyteam.com men när jag valt sista flighten så får jag alltid ett felmeddelande, t.ex. Sorry, no fare was found for the given flights. You can choose different flights and try again.

  Samt att det inte verkar inkludera business class hos aeroflot i denna deal? Får bara economy på deras flighter, även longhaul (t.ex. icn - svo)
   
 3. mbglo

  mbglo Medlem

  Ring och försök boka. Att prissätta ekonomibiljetter var ingen omöjlighet åtminstone.
  Lockande att bocka av 10 nya länder för 2399.78 EUR: IKA-ROM-SCL-BUE-LIM//BOG-MEX-TYO-SEL-ROR-TPE-RGN-KMG-KTM//ISB-URC-IKA
   
 4. Flying Finn

  Flying Finn Medlem

  Land:
  Finland Finland
  Jag har haft den här på kornet sedan vintern, men har inte skrivit något om den på BC.se p.g.a. att jag inte vet hur den går att boka på riktigt. Jag försökte senast i april att kämpa med AZ. Problemet är att AZ inte har någon RTW-specialist, som alla agenter känner till. Det kanske finns någon, men AZ är inte en organisation där du vet vad som finns eller inte finns. AZ har alltid hänvisat mig till ST:s webbverktyg och så måste resan prissättas manuellt av någon. Via webbverktyget går det att åtminstone skicka sin resa för granskning, men du kan inte kräva någon viss farebasis eller försäljningsort. Jag fick en RTW-resa i C prissatt av ST, men till ett hutlöst pris med start i IKA. Har ingen aning hur priset steg. ST tycks skjöta RTW-biljeteringen för AZ. Jag är rätt så säker på att ett telefonsamtal till AZ:s iranska nummer inte räcker, utan den enda eventuella utvägen är ett besök på plats (nå men det är ju bara Tehran, tänk er, inte Aleuterna eller Cooköarna man ska ta sig till för att få ett svar).

  @bnr, om du besöker ditt gamla förmodade hemland något tag, så kanske du kan besöka biljettkontoret och fråga om de kan prissätta en iranisk RTW? Be dem först att komponera något mycket enkelt, typ IKA-FCO-NYC-LAX-TYO-MOW-IKA (nåja, lite mera stopp ska det ju vara än det där). Det går fyra olika ST-bolag till IKA, men börja med AZ till FCO. Jag själv är inte ännu på väg till Iran (troligen inte i år), men när det blir dags, så senast då tänker jag besöka AZ i Tehran för lite provprissättning.

  För övrigt så är Sydafrika och Namibien ännu de billigaste RTW-startpunkterna.
   
  jerixon och jumbooze gillar detta.
 5. bnr

  bnr Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  @Flying Finn - är inte där speciellt ofta tyvärr... skulle kunna ringa om du vill, då är språkbarriären övervunnen i alla fall!
  Annars har jag en del släkt som eventuellt kan besöka kontoret, vågar inte lova vilken ledtid du kan förvänta dig dock.
   
  martin.agren, jerixon och jumbooze gillar detta.
 6. Thornado

  Thornado Medlem

  "We will get back to you in 4-48 weeks."

  Ungefär som godtyckligt flygbolags kundtjänst alltså.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×