[Business class] Dublin-Hawaii T/R, oneworld JV, 1.920 EUR inkl. skatter

Diskussion i 'Deals från Dr. Miles' startad av Dr. Miles, 19 December 2014.

 1. Jonas C

  Jonas C Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Vad har hänt? Trodde du var en riktig die-hard British Airways fan.
   
 2. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Nja, de har försämrat saker och ting rätt rejält sista året. Det är fortfarande det enklaste programmet för mig att nå topp-status i, men de är absolut inte lika bra som de var tidigare.
   
 3. Alf

  Alf Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vill ha snabbaste vägen och så lite byten som möjligt. Jag har övergett British Airways program så jag nöjer mej med poäng på American Airlines, poängen är inte mitt huvudmål utan jag vill ha en snabb och bekväm resa. Det får nog bli via LAX, även om det verkar tilltalande att klara av immigration redan i Dublin.
   
 4. JensE

  JensE Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Väldigt sugen på att eventuellt utnyttja denna för nästa kvalificeringsperiod och resa vidare på avios västerut t.ex Japan men verkar lite svårt med bonusplatser.
   
 5. För resande blir det mindre krångel om du flög t ex 1) Dublin-New York-Los Angeles-Honolulu istället för 2) Dublin-London-Los Angeles-Honolulu.

  Även om jag har aldrig rest till USA, har jag förstått att man kan checka in väskan hela vägen till Honolulu när man flyger routing 1), men inte routing 2).
   
 6. lillemannen

  lillemannen Medlem

  Ort:
  Malmö
  Land:
  Sverige Sverige
  Någon som hänger på 1 juli? Vet dock inte vilket flygplanstyp jag skall försöka få till i dealen.
   
  Last edited: 17 December 2015
 7. cah

  cah Ny medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Går att boka First hos British Airways, DUB-KOA(HI), ena hållet och business andra för ca 2000€ eller båda First för 2600€.
  DUB - LHR i Aer Lingus Y dock.
   

  Bifogade filer:

  • image.png
   image.png
   Filstorlek:
   214,3 KB
   Visningar:
   163
 8. agehall

  agehall Medlem

  Ort:
  ARN
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är dels en helt annan fare än den som diskuteras i tråden och dels är det inte alls lika bra värde om du frågar mig. British Airways F är inte värt de där pengarna.
   
 9. nota bene

  nota bene Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Du kan tagga väskan hela vägen även med routing 2) Problemet är att customs MÅSTE ske på första point of entry (så som i Norge) och därför dyker väskan upp på bandet i LAX om du kommer från non-domestic (och p.g.a. Pre-clearance på DUB räknas ju DUB-NYC som domestic). Således måste du plocka väskan på bandet, gå igenom tullen, och sedan lämna väskan på ett återincheckningsband. Det är dock en ganska smidig process - problemet är att tullkön kan tidvis vara lång.

  Kul deal och blir nog en bokning för mig över Thanksgiving eller jul/nyår nästa år när dessa datum åter är bokningsbara. I påsk är jag redan borta!

  Synd att priserna till andra destinationer inte är särskilt bra - finns ju fare för ca 13000 från ARN till NYC/ORD, och då är det inte värt att åka via Dublin för att spara 2000 som ändå går åt till positionering.
   
 10. nota bene

  nota bene Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är väldigt få bolag som flyger HNL-Asien direkt (och med anslutning blir ju pris inom OW inte roligt). I princip bara JAL som jag kan komma på (och Qantas till AUS). EVA kör direkt till Taipei, Asiana och Korean till Seoul, JAL och ANA till olika ställen i Japan. Till mainland China tror jag att det är något bolag med direktflyg (China Eastern?).
   
  JensE gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×