Senaste nytt

Bugg i SAS onlinebokning - bokning med barn

Stenis32

Medlem
Felanmälde till SAS Internetsupport igår kväll och idag fixades det på dagen. Snabba ryck! Däremot så är det fortfarande problem med om man väljer att boka bonusresa poäng+pengar, får se om de fixar det imorrn :)
 

Filip

Medlem
Testade nu på morgonen och det är fortfarande samma fel. Väljer en vuxen och ett barn. Klickar i Business Saver på ditresan då gråmarkeras samma klass på hemresan.:(
 

Stenis32

Medlem
Gjorde misstaget att söka lite på SAS.se och samma jä*la bugg/feature kvarstår, med eller utan barn spelar ingen roll. När kommer nya hemsidan??!!
 

BAS

Medlem
Kanske lite OT, men jag upplever det som att det ofta blir underliga resultat när man bokar med SAS åt familjen (nu 3 vuxna + 2 barn). Bokade t.ex. familjen till Frankfurt för ett par veckor sen. 3+2 kostar då strax under 2000 per pers. Funderar på att snika lite och kolla om man kan boka äldsta sonen som ungdom istället. Ändrar då sökningen till 2+2. Detta ger ett pris på 2700 per skalle för samma flighter. Högre totalpris med 1 färre?

Tänker spontant att SAS ändrat priser medan jag sökte, men slog in 3+2 igen, och får det gamla priset. Tar nu fram telefonen och gör samma sökningar i appen. Samma resultat.

Har ju upplevt motsatsen, med högre priser för fler, då det ibland är "begränsat antal platser till detta pris", men detta var något nytt.
 
Toppen