Brussels Airlines «boutique hotell» i luften

Diskussion i 'Nyhetskommentarer' startad av BusinessClass, 18 Mars 2020.

 1. BusinessClass

  BusinessClass Redaktör

  auto-1-800x300

  Hos Brussels Airlines kan du uppleva en bit av ett «boutique hotell» på 35.000 fot. Under de senaste åren har det belgiska flygbolaget arbetat intensivt med att skapa den bästa möjliga reseupplevelsen för resenärer i affärsklass, och ge dem den mest genuina belgiska upplevelsen. Valet av inredningen, gästfriheten och den kulinariska upplevelsen spelar en central roll i att…
   

  Se hela inlägget

 2. Ystad

  Ystad Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag vet egentligen inte om det är någon mening att kommentera en (sponsrad??) reklam-text som detta - men jag flög med Brussels Airlines i business class för mindre än tre veckor sedan och jag känner inte helt igen mig. Mycket var bra - men låt mig nämna några exempel på vad som inte kändes helt bra:
  Öl: man säger sig ha många ölsorter ombord men när jag frågade stewarden om "månadens öl" (står omnämnt i menyn) så visste han först inte vilken öl det var - han gick och kollade och kom tillbaka med beskedet att "den finns inte med på detta plan".
  Mat: på Brussels Airlines hemsidor ser maten riktigt läcker ut - men när huvudrätten (lax) serverades så smakade den visserligen gott men så här såg den ut när den kom in:

  20200302_000732.jpg
  I ärlighetens namn skall sägas att jag var på det stora hela nöjd med min resa - men visst finns det "förbättringspotential".
   
  SimonXYZ, squeezen, Flyg-Arn och 2 andra gillar detta.
 3. M@GNÜS

  M@GNÜS Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Beror nog på kabinpersonalen... när jag flög Brussels Airlines business till Bombay hade jag en öltokig steward som kunde allt om alla öl de hade och för mig som gillar öl var sortimentet överlägset andra bolags 1:a klass med hästlängder. Några standard öl som Amstel och Hoegaarden, 8 belgiska lite mer speciella öl plus månadens öl.

  Fick en ordentlig ölprovning den resan och berättelser kring varje märke.
   
  Resenaren55 och squeezen gillar detta.
 4. Flyg-Arn

  Flyg-Arn Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag håller med. Sponsrad (??) inklippt recension som jag inte sett ombord i deras business. De får verkligen bättra sig, det är rejäl konkurrens på marknaden. Flög KLM till AMS i business pga SAS inte flög den dagen och var riktigt nöjd med måltiden och drycken ombord.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×