Senaste nytt

British Airways utökar Göteborg-London till tre avgångar/dag

kristerj

Medlem
Mycket positivt för oss som gillar att flyga med BA ut i världen. Nu kan man hinna med anslutande plan som lämnar Heathrow från ca kl 10.00 på förmiddagen. En avgångstid runt 07.00 hade varit optimal, men samtidigt är det ju inte direkt gott om lediga slot-tider på Heathrow.
 

EBGGOT

Medlem
Tjänar SAS pengar på GOT-LON? Om inte så är det väl bara bra att den försvinner?

Börjar bli OT nu:
Om inte SAS tjänar pengar på Europas viktigaste stad och alla andra verkar göra det alt. ser ett värde att flyga dit. Vad gör då SAS för fel ...?
 

Bryant

Medlem
Börjar bli OT nu:
Om inte SAS tjänar pengar på Europas viktigaste stad och alla andra verkar göra det alt. ser ett värde att flyga dit. Vad gör då SAS för fel ...?

London är en viktig stad, absolut. Men är Göteborg det? (I SAS ögon)

Hur vet vi att alla andra gör det? Ryan är är väl de enda som vi med stor sannolikhet kan säga tjänar pengar?

SAS fel kan ju vara att de är kvar på linjer som inte går plus.
 

AABack2ARN

Medlem
Avresa 08:00 från Göteborg innebär landning i London cirka 09:10 lokal tid. Tidigaste planen från Stockholm landar väl cirka 09:25 (BA) och 09:35 (SAS) och jag har hitills aldrig haft problem med att få ihop en arbetsdag i London med hemresa samma kväll (även om man förvisso kan resa hem från London senare än 19:15).
 

nissefalk

Medlem
Perfekt, detta öppnar för många fler anslutningar till USA, jag hade hoppats på detta och nämnt det i tråden om att SAS flyttar till Stanstead.

Noterade just också att under sommaren när vi har sommartid kommer morgon flyget gå 06.50 från Göteborg, dvs från sista helgen i Mars fram till i slutet av Oktober,
 
Last edited:

MarcusC

Medlem
Härligt BA...och får väl tacka SAS som bjuder in BA på en inkörd linje SAS under ett flertal år hade monopol på. Säkert en tuff linje för SAS konkurrera på men det borde finnas många linjer som går sämre.. Kul att BA gör denna satsning.
 
Toppen