British Airways Boeing 747 eller American Airlines Boeing 777?

Diskussion i 'Oneworld' startad av simontemplar, 5 Februari 2012.

 1. Vid valet mellan British Airways 747 och American Airlines 777 mellan London och Nordamerika [Economy] – vilken föredrar ni och varför?
   
 2. Unicornone

  Unicornone Medlem

  Ort:
  Vikbolandet
  Land:
  Sverige Sverige
  Utan erfarenhet av de planen på just de bolagen så skulle jag säga (ekonomiklass) i 747 då jag inte gillar 3-3-3 lösningen i 777. Men om man åker BC så har jag ingen synpunkt då jag inte vet hur deras businessprodukter är.
   
 3. xmit

  xmit Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Om American Airlines inte ändrat nyligen så kör de 2-5-2 på sina 777, vilket jag personligen gillar bättre än 3-3-3 som många andra kör i sina 777.
   
 4. Tommy Palomäki

  Tommy Palomäki Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Enligt Airline Seating Charts - Best Airplane Seats - SeatGuru kör American Airlines fortfrande 2-5-2 configuration (SeatGuru Seat Map American Airlines Boeing 777-200 (777)). Jag skulle välja själv AA777 just på grund av detta. Det är ju trevligare sitta vid fönster när du har bara en person bredvid dig om nu reser ensam. Om du har sällskap med dig så di behövs inte ha någon tredje person bredvid er. :) Skulle själv försöka få rad 20 om möjligt.

  BA747 skulle funka om du vill sitta längst bak men men... som sagt AA777. :)
   
  1 person likes this.
 5. Concorde

  Concorde Founding Member

  Ort:
  The World
  Land:
  Sverige Sverige
  Det är tjänstefel att välja ett Amerikanskt bolag över Atlanten om det finns europeiska att välja. Bättre mat, bättre säten, betydligt bättre service!
   
  3 personer gillar detta.
 6. Tack för input!

  Det lutar åt att åka BA747 på vägen dit och AA777 hem, bara för att uppleva skillnaden på både maskiner- samt bolagen. Priset är dock detsamma så det kanske är värt att skippa American Airlines helt och hållet och enbart åka British Airways båda hållen? Fast hmm... nyfikenheten skulle ta över ändå tror jag :)

  Varför anser du att sätena är bättre i Europeiska kärror Concorde? Läste att American Airlines är på gång att sätta in helt nya (eller uppdaterade) B777-300 från Dallas i vår som ser ut att kunna slå British Airways's 747 i alla fall på den hårda produkten.
   
 7. Jag håller nog med Concorde här.. Välj alltid det europiska bolag i denna sammanhang. Ja, American Airlines får nu några nya B777-300ER men överlags är British Airways hästlängder framföre. På samma sätt som jag skulle välja Lufthansa/LX över UA om jag reste med Star.
   
 8. Så som jag har förstått det så är det svårt att åka Asiatiskt från Europa till staterna, men hade det gått att åka med t.ex. Singapore Airlines så hade det väl också slått Lufthansa och LX?
   
 9. Du kan åka med Singapore A380 mellan FRA och JFK, och ja det är nog bättre än LX och Lufthansa :p Tyvärr krävs det en övernattning i FRA på utresan med SQ26 lämnar redan 08:20.
   
 10. Bonden

  Bonden Medlem

  Ort:
  AGH
  Land:
  Sverige Sverige
  Du kan åka Singapore Airlines sträckan FRA-NYC med A380 :)
  Om du åker gamla businessclass stolen med Singapore Airlines så är den "hårda" delen inte alls självklar.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×