Bra uppgradering med Accor Platinum på Sofitel T5 Heathrow

Diskussion i 'Accor & Le Club' startad av Martin Björnström, 23 September 2013.

 1. Jag var i London nyligen med ett antal journalister för att flyga British Airways simulatorer på Heathrow - det kommer videoreportage från deras 787 simulator i samband med att NO/DK sajterna lanseras.

  Vid ankomst samlades vi i receptionen där våra presskit inklusive hotellnycklar låg. Jag är en av dom som signade upp för Accor Platinum och frågade tjejen bakom disken om jag kunde bli uppgraderad. "Har du ditt kort?" frågade hon och jag insåg att jag faktiskt inte fått ett kort, jag var inte ens säker på vilken status jag hade.

  Det tog henne en halv minut att hitta mig i Accor systemet och plötsligt blev jag uppgraderad från "Classic" rum till "Luxury" rum vilket var ett rejält lyft. Jag fick också tillgång till deras lounge. Bilder från hotellet kommer när Accor-hotellen är laddade i recensionsdatabasen.

  Flera av dom andra journalisterna på plats blev lite förvånad när jag drog iväg åt ett helt annat håll än dom andra - mot mitt luxury room :)
   
  simon_says91 och FF#1 gillar detta.

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×