Bra pris till Kanada från Helsingfors (business)

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av mha321, 12 Februari 2015.

 1. mha321

  mha321 Medlem

  Jagade lite efter en biljett från Stockholm till Ottawa i Juni, och tyvärr är det inte mycket bra priser där - ligger utanför de tider som de flesta deals gäller. Men med lite runtsökning hittade jag att det är betydligt billigare från Helsingfors! (Verkar även finnas för andra destinationer i Kanada, tex Montreal och Toronto)

  Där finns en fare, PNCZEU14, för 12847 plus skatter publicerad av Air Canada, P-klass. "Normal" P-klass från Helsingfors (PNCFIW) är 26223 plus skatt, och från Stockholm är den (PNCSEW) 21860 plus skatt. Inte maximal Dr Miles-deal kanske, men ändå ett bra pris. (Borts Sat/Sun och 14 dagars förköp)

  Det jag däremot inte lyckats med är att hitta någon routing hemåt som går via Stockholm så man kan skippa sista benet. Vad jag förstår ur routing-regler borde det gå, men jag är antingen för dålig på att läsa routing-regler eller så är det helt enkelt slusålt där. Någon som kan hitta ett sätt? :)
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×