Bra hotell nära San Fransisco Flygplats?

Diskussion i 'Hotell' startad av Jonas Larsson, 7 Maj 2014.

 1. Jonas Larsson

  Jonas Larsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Jag kommer att åka till San Fransisco i juni. Jag kommer fram ca 19.00 och ska vidare till Los Angeles med ett flyg kl. 9 morgonen därpå.

  Någon som kan tipsa om ett bra hotell nära flygplatsen?
  Har aldrig åkt inrikes i USA. Hur lång tid behöver man på sig på flygplatsen? Åker ekonomi men har bokat till Priority check-in med United.
   
 2. Mr.T

  Mr.T Medlem

  Det finns ett bra Hyatt som ligger ungefär 5-10 minuter ifrån flygplatsen, finns en shuttle som är grattis som går till flygplatsen.
   
 3. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Det ligger flera hotell längs samma "gata", Hyatt är rätt stort och luftigt. Det finns även ett Mariott i närheten. Bor du på några av dessa så stannar det en liten gratisbuss som tar dig till Burlingame centrum (affärer, restauranger, etc).

  Början av "gatan" (Bayshore Highway) ligger i San Mateo, där finns det Westin San Francisco Airport och Aloft San Francisco Airport för de som har SPG-kort. En gratis "shuttle" hämtar och lämnar vid flygplatsen. En kort prommenad över till Marriot så kan du ta bussen till Burligame om du bor på någon av dessa ...
   
  Last edited: 12 Maj 2014
 4. nilsson

  nilsson Medlem

  Land:
  Sverige Sverige
  Westin där håller inte samma standard som andra Westin jag varit på. Aloft har jag aldrig provat någonstans, men det ser intressant ut.
   
 5. rvarttinen

  rvarttinen Moderator

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Nej, det medges .. bodde där nu i mars och kunde konstatera att de håller på att bygga om delar av hotellet. Fräschören är väl inte det som kan uppfattas som Westin standard. Om jag inte missförstått helt så är väl Aloft W:s billighets-brand? Så man kan hoppas att lite av W har "rubbed off" ... Har inte bott på något ännu. Men, hoppeligen kan det bli om inte i en alltför avlägsen framtid - kanske nästa gång jag behöver bo nära SFO.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×