Bra hantering av skadat bagage på Arlanda

Diskussion i 'Lufthansa Group, Miles & More' startad av Tockstew, 21 Maj 2012.

 1. Tockstew

  Tockstew Medlem

  Ort:
  Stockholm
  Land:
  Sverige Sverige
  Hej!

  Kom just från Palma de Mallorca via Dusseldorf med Lufthansa. Vår ena resväska hade fått sig en törn och är att betrakta som ett fall för tippen. Utan knot fick vi en ny väska av samma märke och i princip samma modell ur ett förråd. Suveränt enkelt!

  Bra gjort Lufthansa!

  Tock
   
  5 personer gillar detta.
 2. Gnopps

  Gnopps Medlem

  Ort:
  HEL
  Land:
  Finland Finland
  Fick samma service av KLM i Köpenhamn för några år sedan. Är verkligen toppen när det fungerar!

  Än vän till mig flög British Airways för 5-10 år sedan. Hennes väska kom fram först några dagar senare och var då i princip platt som en pannkaka. Det såg ut som en truck kört över den och mosat allt innehåll. Ersättning? British Airways betalde självrisken på hennes reseförsäkring.. Hoppas det är en undantagshistoria generellt bland flygbolag.
   
 3. En gång innan vätskeförbudet började skulle jag åka med Lufthansa från MXP till ARN via MUC. Personalen på MXP vägrade att släppa mig ombord med min väska. I väskan låg det en flaska olivolja och en fin rödtjut från Toscana. Det var min blåa kabinväska från Samsonite som jag hade haft med på mer än 600 flygningar och aldrig behövt checka in.

  Jag var 100% på att det kom att gå fel, och när jag landade på ARN så hade jag tyvärr rätt. Olivolja på allt, och väskan oanvändbar. Det resulterade i ett brev till Lufthansa Customer Service som den gången var i Dublin. Det gick mindre än 24t innan jag fick brev tillbaka där jag skulle skriva allt som hade skadats och blev ersatt för alla saker + nya väska.

  Jag upplever aldrig att några av bolagen jag reser med tjafsar när det strular om man så heter SAS, Swiss, Lufthansa eller British Airways.
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×