Senaste nytt

[Black deal] Pyongyang-Sydney/Melbourne T/R, Air China Business class, 96 USD+skatter

Dr. Miles

Expert
Ja ha, jag blir verkligen nyfiken på detta. Finns det någon "Dare Devil" där ute på BC som skulle tänka sig en resa till Nordkorea och sedan vidare med en sådan "fare"? Frågan är om man behöver nytt pass efter resan då embargo länder som USA kanske inte låter en vistas? Skälet jag hade två pass tidigare och använde ett till alla udda visum som Iran.. :cool:

Helt OT men indiska Daredevils är helt utanför vår fantasi. ;):eek:

[video=youtube;Q10hy1Zajs4]http://www.youtube.com/watch?v=Q10hy1Zajs4[/video]

http://photos.imageevent.com/motorbiker/newspics4/Republic-Day-Parade-2012-1.jpg
http://static.euronews.com/images_news/img_pod_pod230111-newdelhi-daredevils.jpg
http://www.aninews.in/multiple_image/india271404419.jpg
 

pep

Medlem
Jeg har kontaktet min ven i Nordkorea om denne deal. Han siger det bliver nok svært selv om den gængse rate på det parallele marked er væsentlig lavere end den der angives. Og, som udlændig kan du ikke betale med wongs, når du køber flybilletter.. Og, som koreaner skal man have speciel indbydelse til at kunne rejse ud. Så, som han konkluderer: "der kommer nok ikke mange kunder!"
 

pitch

Medlem
Vad det gäller vad immigrations i staterna har för åsikt om stämplar från kommunistdiktaturer i passet så ska man nog inte vara för orolig över det. Jag fick på sin höjd ett höjt ögonbryn eller två med mitt gamla pass, som hade ett gäng stämplar från Kina, Kuba, Laos och Vietnam. Dom hade nog råkat ut för konstiga svenskar förut.

(Fast jag har fortfarande inte varit i Nordkorea, tyvärr. Det är ju det sista landet på den listan.)
 

Unis

Medlem
Immigrations i USA brydde sig inte alls om mitt Nordkoreanska visum vid dom inreseor som jag har gjort i USA efter att ha varit i Nordkorea.
 

pep

Medlem
Denne her tråd handler om at købe billet fra Nord Korea? Hvad har det med stempler i dit pas at gøre? Det svære her er at få vekslet wong på det parallele marked og få Air China til at acceptere wong i Pyongyang. Måske kan det kade sig gøre hvis man kan fremvise veks4elkvittereinger selv om pengene måske er brugt på noget helt andet. Ganske som i Østeuropa i 60-80 tallet...
 

pep

Medlem
Jeg har altid mindst 2 pas af hensyn til visumforsinkelser. I DK kan man søge om ekstrapas, det tager kun få dage og gælder 2 år. Man skal lige skrive en begrundelse (eller ens firma)...
 
Toppen