Biljett till Kapstaden som ger över 19.000 poäng till Aegan Miles&Bonus?

Diskussion i 'Flygbiljetter' startad av Fredriksberg, 28 Februari 2013.

 1. Fredriksberg

  Fredriksberg Ny medlem

  Hej!
  Jag kommer behöva åka ned till Kapstaden en sväng i början av juni för att hälsa på en gammal bekant som jobbar där nere. Datumen jag kommer behöva åka är runt 6-7 juni (2013) med hemresa runt 15 juni. Jag har status inom One World men skulle gärna skaffa mig ett *G genom Aegan då jag har ett par långresor med just Star Alliance. Jag har nu gett mig tusan på att försöka fixa de 19k poäng jag behöver på endast denna resa. Jag har inga problem med att åka Economy, så länge jag kommer upp i de 19k-poängen, men det allra bästa vore om jag kunde få tag på en prisvärd business-biljett.

  Jag har den senaste månaden scannat av alla kampanjer och lusläst alla ”Deals” här på BC, men det enda egentliga alternativet jag har hittat är en resa med SAA: (KRN-)ARN-LHR-JNB-CPT i economy med bokningsklasser som ger 150% till Aegan för ca 13 000 SEK. Detta skulle hjälpa mig över 19 k poäng. Ok poängvärde? Helt perfekt vore förstås om Turkish kunde komma med någon kampanj för business class, likt de som finns för resor till Asien, men det kanske är att hoppas för mycket... Jag har inga problem att starta min resa någon annanstans i Europa om det skulle krävas för att få till ett schysst pris och en massa härliga poäng. Men det optimala är annars om resan går från ARN. Någon som har något bra tips?

  Tack på förhand!
   
 2. GOTATH

  GOTATH Medlem

  Ort:
  GOT/STO/ATH
  Land:
  Sverige Sverige
  Om man ändå planerar att lägga 13000 på en biljett i Economy, tycker jag man kan lägga till 4000 och få en väg i Business ;)

  Pris: 17561 kr.

  Bokningsbart på Swiss hemsida.

  W ger 100% på Swiss och 50% på South African (Som alltid osäkert när det gäller code share). Z ger 200% på båda bolagen. Ger enligt snabba beräkningar 19988 poäng till Aegean.
  Och Swiss Business Class är riktigt bra!
   
  Last edited: 28 Februari 2013
 3. Fredriksberg

  Fredriksberg Ny medlem

  Tack! Bra tips att åka business ena vägen och economy andra, hade jag inte tänkt på förrut! Tror dock jag ska spana runt lite mer innan jag bokar, i min drömvärld släpper Turkish en kampanj med businessbiljetter för 12 000:- t/r på måndag :rolleyes:
   

Dela sidan

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×